Tgrt Haber
Gündem - Gündem
07 Mart 2024 - 03:30

Ailesinin yaşadığı daireyi kundakladı! 2 kişi hastanelik oldu

Gebze'de bir şahıs, ailesinin yaşadığı daireyi benzin dökerek ateşe verdi. Yangın itfaiye ekiplerince söndürülürken, dumandan etkilenen 2 kadın hastaneye kaldırıldı. 
 - Cadde ve yollar göle döndü
07 Mart 2024 - 02:50

Hatay'ı sağanak vurdu, yollar göle döndü! Meteoroloji'den uyarı geldi

Hatay'ın İskenderun ilçesinde akşam saatlerinde etkili olan sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Cadde ve sokaklarda su birikintisi oluşurken, meteorolojiden uyarı geldi.
Gündem - Gündem
07 Mart 2024 - 01:16

Park halindeki araç alev alev yandı

Kağıthane'de park halindeki bir araç henüz bilinmeyen bir nedenle alev alarak kısa sürede alev topuna döndü. Lastikleri yanarak eriyen araç, bulunduğu yerden yokuş aşağı kayarak karşı kaldırımda bulunan demir korkuluklara çarptı. Yaklaşık 45 dakikalık bir çalışma ile söndürülen araç adeta küle döndü.
Gündem - Gündem
06 Mart 2024 - 23:30

Kırklareli'nde uyuşturucu operasyonu: 46 kişi gözaltında!

Babaeski'de Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda 46 kişi uyuşturucu ticareti yapmak suçundan gözaltına alındı.
 - 'İçim sızlıyor'
06 Mart 2024 - 19:50

Naci Görür’den sitem dolu sözler: İçim sızlıyor

İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, yerel seçimle ilgili vatandaşların meydanlarda depremle ilgili bir talepte bulunmamasına sitem etti. Görür, “İçim sızlıyor” diyerek tepki gösterdi.
Gündem - Gündem
06 Mart 2024 - 19:10

Ankara'da “çöp dökme” kavgasında silahlar konuştu: 1 ölü, 1 yaralı

Ankara'da "çöp dökme" meselesi yüzünden çıkan kavgada bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi ise yaralandı. Olayın detayları ise şoke etti.
 - Bursa’da feci kaza!
06 Mart 2024 - 18:58

Bursa’da tır refüje daldı: 1 ölü

Bursa'nın İnegöl ilçesinde sunta yüklü bir tır, virajda kontrolden çıkarak refüje daldı. Kazada sürücü hayatını kaybetti.
Gündem - Gündem
06 Mart 2024 - 18:56

Alper Gezeravcı'dan 'turist olarak gitti' eleştirilerine 'dört dörtlük' cevap

Türkiye'nin ilk astronotu olan Alper Gezeravcı, uzay görevi boyunca kendisine yöneltilen 'turist olarak gitti' eleştirilerine cevap verdi.
Gündem - Gündem
06 Mart 2024 - 17:28

Okul müdürü önce çocuğu sonra velisini darp etti! Öğretmenler linç etti

Büyükçekmece'de bir okul müdürü deprem tatbikatı sırasında gürültü yaptığı iddiasıyla 14 yaşındaki çocuğu darp etti. Öğrencinin velisi görüşmeye gittiği müdür tarafından hem darp edildi hem de diğer öğretmenlerin lincine uğradı.
Gündem - Gündem
06 Mart 2024 - 17:16

Hablemitoğlu ile son konuşan kişiler anlattı: MİT müsteşarlığı teklif edildi

Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu cinayetine ilişkin davada, Hablemitoğlu'nun öldürülmeden önce son görüşen tanıklar yaşananları aktardı. Hablemitoğlu kendisine MİT müsteşarlığınını teklifinin yapıldığını aktardığı iddia edildi.
Gündem - Gündem
06 Mart 2024 - 16:53

Deprem uzmanından korkutan 'Deliler fayı' uyarısı: "Deprem üretebilir”

Türkiye'nin dört bir yanı beşik gibi sallanırken bir uyarı da Prof. Dr. Kaan Şevki Kavak'tan geldi. Deprem uzmanı Deliler fayına dikkat çekti, bu fayın üretebileceğini söyledi.
Gündem - Gündem
06 Mart 2024 - 16:52

KAAN için CİMER'e mesaj yağdı: Adına madeni para basılmasını istiyoruz

Yerli uçak KAAN'ın ilk uçuşunu gerçekleştirmesinin ardından vatandaşlar, CİMER'e gönderdikleri mesajlarla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve savunma sanayisi çalışanlarına minnettarlığını dile getirdi.
Gündem - Gündem
06 Mart 2024 - 16:17

Yaşlı kadın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını görünce dayanamadı! Önce sevdi, sonra öptü: "O benim oğlum"

Kayseri'nin İncesu ilçesinde yaşayan 76 yaşındaki İsmi Bulduk, yürürken gördüğü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın flamadaki fotoğrafını önce sevdi sonra öptü. O anlar sosyal medyada gündem oldu.
 - Son dakika: Muğla'da korkutan deprem!
06 Mart 2024 - 16:08

Son dakika: Muğla'da korkutan deprem! Çevre illerde hissedildi

Vatandaşın telefonlarına gelen "Muğla'da deprem" bildirimleri paniğe sebep oldu. Son dakika deprem olarak Google tarafından gönderilen uyarı sonrası, depremin nerede ve kaç şiddetinde olduğu merak konusu oldu. Detayları Kandilli Rasathanesi tarafından açıklandı. İşte Muğla'daki son dakika deprem detayları...
Gündem - Gündem
06 Mart 2024 - 15:51

Marmara'da mart kapıdan baktırdı: 2 ilimiz beyaza büründü

Hava sıcaklıklarının mevsim normalleri üzerinde seyretmesinin ardından Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden 'sıcaklıklar düşecek' uyarısı gelmişti. Uyarının ardından Sakarya ve Kocaeli'nin yüksek kesimleri beyaza büründü.
Gündem - Gündem
06 Mart 2024 - 15:13

Erzincan'daki felaketin yeni görüntüleri ortaya çıktı

Erzincan'ın İliç ilçesindeki bir maden ocağında yaşanan felaketin yeni görüntüleri ortaya çıktı.
Gündem - Gündem
06 Mart 2024 - 15:03

Ozon tedavisi genç kadının sonu oldu! Ruhsatsız doktor kliniği skandalı

Nevşehir'de 36 yaşındaki genç kadın ozon tedavisi yaptırdıktan sonra fenalaştı. Gittiği doktor kliniğinin ruhsatsız olduğu ortaya çıktı.
Gündem - Gündem
06 Mart 2024 - 14:38

6 ay önce aldığı aracı tamirden çıkamadı! Öğrendikleriyle adeta şoke oldu: Her yerinden köpükleri çıktı

İstanbul Sultangazi’de yaşayan genç kadın 6 ay önce aldığı 700 bin liralık aracını tamire götürünce aracın ağır hasarlı olduğunu öğrendi. Genç kadın öğrendikleriyle şaşkına döndü.
Gündem - Gündem
06 Mart 2024 - 14:23

2 ilin sınırları değişti: 34 yıl sonra memleketleri değişti

Köylüler referanduma gittiği Gümüşhane’nin Kürtün ilçesine bağlı olan Üçtaş ve Günyüzü köyleri Giresun’un Doğanket ilçesine bağlandı.
 - "Güle oynaya uçağa bindiler"
06 Mart 2024 - 14:06

Yazar Eylem Tok ve oğlu Mısır'a kaçtı, ölen adamın ailesi isyan etti: Güle oynaya uçağa bindiler

Yazar Eylem Tok ile ölümlü kazaya karışan 16 yaşındaki oğlu T.V'nin Mısır'a kaçmıştı... Haklarında yakalama kararı çıkarılırken kazada ölen Oğuz Murat Acı'nın ailesi Mısır'a kaçan Eylem Tok'a isyan etti.
Başa Dön Sona Git