Tgrt Haber
17 May 2022 15:08 - Güncelleme : 17 May 2022 15:21

Covid testini yuttu, neredeyse ölüyordu

Evde Covid-19 testi yapan Bobby Lee adlı bir kişi, küçük tıbbi cihazın boğazına kaçması üzerine yuttu. Hastaneye kaldırılan ve acil ameliyata alınan Lee, hayati tehlike atlattı.

Covid testini yuttu, neredeyse ölüyordu
Covid-19,Koronavirüs

İngiltere bu olayı konuşuyor. 31 yaşındaki Bobby Lee, kendini halsiz hissetmesi nedeniyle evde Covid-19 testi yaptı. Boğazına kaçan tıbbi cihazı çıkarmaya çalışmak yerine yutmaya karar verildi ancak çubuk yemek borusunda takılı kaldı. Hastaneye acil olarak kaldırılan ve acil ameliyata alınan bakım görevlisi Lee hayati tehlike atlattı. İki çocuğu bulunan anne cihazı yuttuktan sonra nefes alamadı.

YEMEKBORUSUNUN YARISINDA KALDI

O sırada evde sadece küçük çocuğu olduğunu belirten Lee, çok korktuğunu söyleyerek şunları anlattı: “Yutkundum ve çubuk biraz aşağı indi ama boğazımın yarısına kadar idi. Geçici olarak nefes alamadım ve çocuğum için telaşlandım. Acil servisi bile aramadım çünkü yanımda küçük kızım vardı, arabaya atladım ve doğruca sağlık merkezine gittim. Şok oldum çünkü kendi başıma nefes almayı bırakacak olsaydım, ne olacağını bilmiyordum” dedi.

Covid testini yuttu, neredeyse ölüyordu

Hastaneye girdikten sonra başka bir hastaneye sevk edildiğini belirten Bobby, "Hastanedeki doktorlar daha önce benzer bir hastayla karşılaşmadıklarından ne yapacağını bilemediler ve beni başka bir hastaneye sevk ettiler" ifadelerini kullandı. Bobby konuşmasına şöyle devam etti: "Sonunda boğazımdaki kamerayla bir ameliyat geçirdim. Çıkardılar ama şok oldum” dedi.

Kaynak: Mirror
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...