Tgrt Haber
02 Mart 2022 08:33 - Güncelleme : 02 Mart 2022 12:09

Son dakika! Koronavirüs Bilim Kurulu toplanıyor: Gündem maske zorunluluğu

Son dakika haberi: Koronavirüs Bilim Kurulu saat 16:00’da salgınla mücadelede gelinen nokta ve kısıtlamaların tekrar değerlendirilmesi gündemiyle toplanacak. Toplantının ardından saat 18:00’de Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca basın açıklaması yapacak.

Editör: Anday Celayir / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Salgınla mücadelede yeni yol haritası bugün açıklanacak.
Salgınla mücadelede yeni yol haritası bugün açıklanacak.

Koronavirüs bilim kurulu, saat 16.00'da toplanıyor. Toplantı sonrası Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklama yapacak.

Salgınla mücadelede yeni yol haritası bugün açıklanacak. Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu, salgında gelinen son noktayı ve kısıtlamaları konuşmak üzere bugün bir araya gelecek.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından Bilim Kurulu’nun bugün, salgınla mücadelede gelinen nokta ve kısıtlamaların tekrar değerlendirilmesi gündemiyle toplanacağını açıkladı.

Bakan Koca, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden saat 18.00'daki toplantıda maske konusunun da ele alınacağını duyurdu. 

BAKAN KOCA VEDA SİNYALİ VERMİŞTİ

Toplantıda vaka sayılarındaki düşüş ve illerdeki son duruma göre, tedbirlerin yeniden değerlendirilmesi bekleniyor. Koca, 2 hafta önceki Kabine toplantısının ardından maske kısıtlamasında yeni bir karar alınabileceğine dair mesaj vermişti.

Saat 18'de açıklama yapacağını duyuran Koca, "Bu açıklamanın, bir süredir beklenen açıklama olacağına inanıyorum" ifadesini kullandı.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...