Tgrt Haber

EYT'liler bile pişman!

22 Mart 2024 09:50 | Güncelleme :22 Mart 2024 11:58

Seçime sayılı günler kala partilerin vaat yarışı hızlandı. Hızlandı hızlanmasına da kimse ‘Bu işin sonu nereye gidecek?’ demiyor!

Aksine yine birileri, ‘seçim yaklaştı siyasi partilerden ne koparabiliriz’ derdinde!

Nedendir bilinmez ama bir türlü yaşadıklarımızdan ders alamıyoruz.

2023 genel seçimlerinde Türkiye ekonomisini ciddi anlamda sıkıntıya sokacağı bilinmesine rağmen, adına EYT dedikleri, 40’lı yaşlardaki gencecik insanları emekli yapan o sistem maalesef ülkemizin başına bela edildi.

Türkiye bütçesine 194 milyar liraya mal olan EYT, bugün hem emeklinin hem de çalışanın belini bükmüş durumda.

EYT'LİLER BİLE PİŞMAN!

Dün bir iftarda masamda oturan bir arkadaş kullandı bu ifadeyi...

"O günlerde Erdoğan’ı EYT ile tehdit eden seçmen kitlesi ise bugün EYT’li olduğuna bile bin pişman."

Biliyorum bunları söyledim diye belki de kademeli emeklilik bekleyenler beni linç edecek ama, artık hepimizin şapkayı önümüze koyması gereken günlerdeyiz.

Peki ne mi yapmalı?

Başta biz, bilinçli bir seçmen gibi davranma iradesi göstererek, ülkemizi daha fazla yıpratacak taleplerde bulunmaktan imtina etmeli…

Sonra da iktidarı, muhalefeti, kim olursa olsun, bol keseden vaatlerde bulunana ‘dur kardeş ne yapıyorsun!’ demeli.

Kalın sağlıcakla...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
umut22 Mart 2024 11:07

iyi diyosun hoş diyosun da sırf bir dönem daha iktidarını devam ettirebilmek için "gencecik insanları emekli yapan o sistemi maalesef ülkemizin başına bela edenlerin" hiçmi suçu yok? sonuçta bu sözüm ona "bela etmek" eylemini doğaüstü bir güç gerçekleştirmedi değil mi sevgili ibrahim günay? gerçekleri gizlemeyelim!!!

Mustafa Yılmaz22 Mart 2024 10:38

Güzel yazı. Özellikle de şu ifade çok önemli. Başta biz, bilinçli bir seçmen gibi davranma iradesi göstererek, ülkemizi daha fazla yıpratacak taleplerde bulunmaktan imtina etmeli…