Tgrt Haber

ABD'li yarışmacı Squid Game The Challenge'da yaşadıklarını anlattı

Editör: Murat Makas / Kaynak: Insider
30 Kasım 2023 11:41 - Güncelleme : 30 Kasım 2023 11:52
ABD'li yarışmacı Squid Game The Challenge'da yaşadıklarını anlattı
Squid Game,Challenge

ABD'li Dani Templet, Netflix'in yeni reality-yarışma dizisi 'Squid Game: The Challenge'da yaşadıklarını anlattı.

Tüm dünyada büyük ilgi gören Squid Game dizisinden uyarlanan Squid Game: The Challenge'da 456 oyuncu, 4,56 milyon dolarlık ödül için yarışıyor. Yarışmanın ilk sezonu Netflix'te izleyici ile buluştu. 

ABD'li Dani Templet, Netflix'in yeni reality-yarışma dizisi "Squid Game: The Challenge'a katıldı.

Templet, yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Squid Game:The Challenge'ı duyduğumda ilk düşüncem şu oldu: "4,56 milyon doları kim istemez?". 2022 yılında bir yaz gecesi saat gecenin 1'iydi ve TikTok'ta geziniyordum. Netflix'in Kore dizisi "Squid Game "i temel alan bir reality-yarışma programı için yarışmacı aradığını söyleyen bir videoyla karşılaştım. Dizinin bir hayranı olarak bunun zorlu olacağını biliyordum. Daha fazla yaşam deneyiminin yanı sıra seyahat etme ve yeni insanlarla tanışma fırsatlarını da arzuluyordum."

ABD'li yarışmacı Squid Game The Challenge'da yaşadıklarını anlattı

NELER YAŞADI?

Insider'ın haberine göre Templet, seçmeler için 1 dakikalık video gönderdiğini, bir hafta sonra geri arandığını ve bir Zoom görüşmesi yaptıklarını anlattı.

Yarışmacının 6 aylık bir bekleme süresi oldu. Kasım ya da Aralık ayı civarında, yapımcılar iletişime geçti. Ocak ayında ise programda yarışmak üzere İngiltere'ye uçacakları söylenmiş…

YEŞİL TULUMLAR VERİLDİ

Templet sözlerine şunları ekledi:

"Bize orijinal gösterinin imzası olan yeşil tulumun da dahil olduğu kıyafetlerimiz verildi. Eşofmanlarımızın altına, içinde bir sürü tüp ve mürekkep bulunan büyük bir yelek giymiştik. Bu patlayacak ve bir oyuncunun elendiğini belirtmek için ıslık sesi çıkaracaktı. İlk oyun Kırmızı Işık, Yeşil Işıktı ve korkunç oyuncak bebek de dahil olmak üzere dizideki ortamı yeniden oluşturdular. En az altı yorucu saat boyunca oradaydık. O gün hava çok soğuktu ve bazı nedenlerden dolayı başka bir yarışmacı ve ben kalabalığın arkasından başlamanın daha iyi olacağını düşündük. Bir yandan bu, oyuncuların arkasına saklanabileceğimiz anlamına geliyordu ve ben de bundan sonuna kadar yararlandım. Ancak önümüzdeki herkes çok yavaş olduğu için bu hemen geri tepti. Bebeğin iki tur şarkı söyleyip durmasından sonra hâlâ başlangıç ​​çizgisine ulaşamamıştık. Ancak yaklaşık 30 saniye kala sona ulaştığım için kendimle gurur duydum. Bittiğinde tek istediğim sıcak bir duş ve masajdı."

ABD'li yarışmacı Squid Game The Challenge'da yaşadıklarını anlattı

DUŞ SIRASI

Ana odaya bağlı bir banyo ve tuvaletler vardı. Ancak bu, 10 tuvaleti 200'den fazla kişiyle paylaşacağımız anlamına geliyordu. Duş almak ya da dişlerinizi fırçalamak için çok fazla kuyruk vardı. Pencerelere ya da günün saatini gösterecek herhangi bir şeye erişimimiz yoktu. Yatma vaktinin geldiğini ancak ışıkları kapattıklarına dair uyarıldığımızda anlayabilirdik.

Üçüncü günün akşamında ikinci oyun olan Dalgona Challenge'ı oynadık. Parayı kimin kazandığı hiç söylenmedi.

Kaynak: Insider
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...