Tgrt Haber
16 Temmuz 2022 11:08 - Güncelleme : 16 Temmuz 2022 11:49

Andrew Garfield, Richard Branson’ı canlandıracak

Son dönemde başarılı oyunculuğu ile göz dolduran 38 yaşındaki aktör Andrew Garfield, girişimci Richard Branson'ı canlandıracağı yeni bir dizide rol alacak.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
Andrew Garfield, Richard Branson’ı canlandıracak
Andrew Garfield,Richard Branson

38 yaşındaki dünyaca ünlü aktör Andrew Garfield oldukça harika bir yıl geçiriyor. Aralık ayında vizyona giren Spider-Man: No Way Home filmi ile başarılı bir performans sergileyen Garfield, Marvel hayranları tarafından da oldukça beğenildi. Under the Banner of Heaven dizisi ve tick, tick... BOOM filmi ile oyunculuğunu bir üst seviyeye çıkartan Garfield yeni bir projeye hazırlanıyor.

YÖNETMEN KOLTUĞUNDA TANITIK İSİM

Dizi, araştırmacı gazeteci Martyn Gregory'nin 1994 tarihli kitabına dayanacak ve Richard Branson’ın, kurduğu şirketi nasıl bir dünya markası haline getirdiği anlatılacak. Hot Air isimli mini dizi, Deadpool 2'nin yönetmeni David Leitch tarafından yönetilecek ve Paddington 2 yazarı Jon Croker tarafından yazılacak.

BU SENE GARFIELD’IN YILI OLDU

Garfield'ın yeni projesinin haberi, Under the Banner of Heaven ile Emmy adayı olarak gösterilmesinden hemen sonra geldi. Garfield, bu yıl ayrıca Oscar’a tick, tick... BOOM filmindeki başarılı performansı ile aday gösterilmiş ancak kazanamamıştı. Nisan ayında yoğun çalışma temposundan sıkılan Garfield çalışmalarına ara vereceğini söylemişti ancak şimdiden bir sonraki projesini belirlemiş görünüyor.

 
Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...