Tgrt Haber
05 Eylül 2014 18:14

Blondie İstanbul'da

Müzikal kariyerindeki 40. yılını kutlayan Amerikalı rock grubu Blondie, yarın Black Box Istanbul'da hayranlarıyla buluşacak.

Blondie İstanbul'da
blondie, istanbul, müzikal,

Rock'n Roll müziğin en iyi kadın sesleri arasında gösterilen Debbie Harry'nin solistliğinde sahne alan grupta, gitarist Chris Stein, davulcu Clem Burke ve gruba yeni katılan Leigh Foxx, Tommy Kessler ve Matt Katz-Bohen yer alıyor. 40. yıl nedeniyle çıktıkları turne kapsamında Türkiye'de ilk kez konser verecek olan grup, "One Way or Another", "Atomic", "Heart of Glass" ve "Call Me" gibi dünya çapında bilinen şarkılara imza attı. Bugüne kadar yayınladıkları 10 albümde rock, new wave, pop, disco ve reggae gibi farklı tarzları harmanlayan Blondie, 2006 yılında "Rock and Roll Hall of Fame"e kabul edildi. Sezen Aksu, 10 Eylül'de Büyükçekmece Kültürpark Amfi Tiyatro'da hayranlarıyla buluşacak. Ünlü sanatçı konserde, hayranlarının dillerinden düşmeyen şarkıları seslendirecek. Rumen dans ve house müzik şarkıcısı Inna, 7 Eylül'de İTÜ Stadyumu'nda gerçekleştirilecek GNCFEST'14'te konser verecek. Bugüne kadar 43 milyondan fazla kişinin izlediği "INNdiA" şarkısının klibini Türkiye'de çeken genç sanatçı, 2009'da MTV Romanya Müzik Ödülleri'nde "En İyi Dans", "En İyi Çıkış" ve "En İyi Gösteri" ödüllerini kazandı. Ünlü isimleri ağırlayacak festivalde, "Happy" şarkısı ile dünya çapında ün kazanan Pharrell Williams ile İngiliz şarkıcı ve söz yazarı Rita Ora ve MaNga, Mabel Matiz ile Model grubu müzikseverlerle buluşacak. Tarkan, 7, 8 ve 10 Eylül'de Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde hayranlarıyla buluşuyor. Biletleri günler öncesinden tükenen konserde Tarkan, sevilen şarkılarını yorumlayacak. Türkiye'nin 11 Cumhurbaşkanının bugüne kadar yayınlanmamış özel fotoğraflarından oluşan "CMHRB Kadrajda" sergisi açıldı. Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) ve Depo Photos işbirliğiyle Bahçeşehir Üniversitesi Galata BAUEXP Galerisi'nde açılan sergide, 23 foto muhabirinin 160 fotoğrafı yer alıyor. Zekeriya Albayrak, Adem Altan, Ayhan Arfat, Hasan Aydın, Sökmen Baykara, Kubilay Çalıkoğlu, Mehmet Demirci, Hüseyin Ezer, Rıza Ezer, Denizhan Güzel, Bülent Hiçyılmaz, Mustafa İstemi, Burak Kara, Murat Çetin Mühürdar, Mustafa Öztartan, Sami Pekşirin, Serhan Şarman, Mehmet Sürenkök, İsmail Şenyüz, Hikmet Tanılkan, Ümit Turpçu ve Cengiz Kahraman'ın koleksiyonundan fotoğrafların yer aldığı sergi, 30 Eylül'e kadar ziyaret edilebilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...