Tgrt Haber
25 Şubat 2018 18:50

Cüneyt Arkın zor anlar yaşadı

Türk sinemasının usta ismi Cüneyt Arkın, Pelin Çift'le Yeşilçam Söyleşileri etkinliğinde sevenleriyle buluştu. Oyuncu Arkın, Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinlikte, hayatını anlattı. İzleyicilerden biri elinden tutup kendisine çekmesiyle Arkın, dengesini kaybetti.

Cüneyt Arkın zor anlar yaşadı
cüneyt arkın,

Üsküdar Belediyesince düzenlenen "Pelin Çift ile Yeşilçam Söyleşileri" programının bu ayki konuğu Cüneyt Arkın oldu. Sanatçı Arkın, sevenleri ile buluştu.

Ünlü Yeşilçam oyuncusu Cüneyt Arkın, Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinlikte, hayatının bilinmeyen yönlerini ve sinema dünyasında yaşadıklarını anlattı.
Cüneyt Arkın'ı dinlemeye gelen hayranlarından birisi elinden tutmasıyla oyuncu Arkın, zor anlar yaşadı.

Yardımına güvenlik görevlisi koştu

Sanatçı, hayranlarını selamladığı sırada, izleyicilerden biri Arkın'ı elinden tutup kendisine doğru çekti. Dengesini kaybeden sanatçının yardımına güvenlik ve sunucu koştu. Cüneyt Arkın kazasız bir şekilde konuşmasının ardından ayrıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...