Tgrt Haber

Engin Altan Düzyatan’a İngiltere'de "en iyi erkek oyuncu" ödülü verildi

21 Mart 2022 09:46 - Güncelleme : 21 Mart 2022 09:55
Engin Altan Düzyatan’a İngiltere'de "en iyi erkek oyuncu" ödülü verildi

Diriliş Ertuğrul dizisinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan’ İngiltere’de yayınlanan SleekAsian dergisi tarafından ‘en iyi erkek oyuncu’ ödülüne layık görüldü.

Pakistan asıllı İngiliz vatandaşlarınca TRT'de 2014-2019'da yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinde Ertuğrul karakterini canlandıran Engin Altan Düzyatan için başkent Londra'daki The Royal Regency Salonu'nda onur yemeği düzenlendi.

LORDLAR KAMARASI ÜYELERİ DE KATILDI

Programa, İngiliz Parlamentosunun üst kanadı Lordlar Kamarasının üyeleri Qurban Hussain ve Wajid Khan, Muhalefetteki İşçi Partisinin gölge Adalet Bakanı Imran Hussain, Avrupa Parlamentosu eski üyesi Sajjad Karim ve Türkiye'nin Londra Başkonsolosu Bekir Utku Atahan da katıldı.

ENGİN ALTAN'A "EN İYİ ERKEK OYUNCU" ÖDÜLÜ

İngiltere'de yayınlanan magazin ve yaşam dergisi SleekAsian dergisi, Düzyatan'a "en iyi erkek oyuncu" ödülü verdi. KEMAL TEKDEN'E

"EN İYİ YAPIMCI" ÖDÜLÜ

Dizinin yapımcısı Kemal Tekden "en iyi yapımcı" ödülüne layık görülürken, ödülü kızı Nurbanu Tekden aldı. Öte yandan, yapımcı Ümit Sönmez'in sahibi olduğu RGB Medya-Yapım'a da "organizasyon" ödülü verildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...