Tgrt Haber
13 Aralık 2023 15:30 - Güncelleme : 13 Aralık 2023 15:40

Harry Potter hayranlarını sevinçten havalara uçuracak haber: İstanbul'da açılıyor...

Harry Potter hayranlarını sevince boğan bir haber geldi. Gizem ve macera dolu bir deneyimle buluşturmaya hazırlanan dünya genelindeki dördüncü “Wizarding World” mağazası İstanbul'da açılıyor.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
Harry Potter hayranlarını sevinçten havalara uçuracak haber: İstanbul'da açılıyor...
,Film,,,,Fantastik

Dünya çapında miloynlarca kişiden oluşan bir hayran kitlesine sahip olan Harry Potter serisi, kitapları ve filmleriyle yediden yetmişe herkesi peşinden sürüklüyor. Hayranlarını gizem ve macera dolu bir deneyimle buluşturmaya hazırlanan 'Wizarding World' mağazası, 16 Mayıs’ta İstanbul’da açılacak.

200 metrekarelik geniş bir alanda hizmet verecek olan ‘Wizarding World Shop by Sihir Dükkanı’, Harry Potter ve Fantastik Canavarlar serilerine ait bin 500’e yakın zengin ürün yelpazesine sahip.

ETKİNLİKLER EKSİK OLMAYACAK

Her gün 10:00-22:00 saatleri arasında açık olacak mağazada ‘Asa Seçimi’, ‘Seçmen Şapka ile Hogwards Binası’nı Bulma’, ‘Görünmezlik Pelerinini Deneme’, ‘9 ¾ Peronunda Fotoğraf Çekme’ gibi çeşitli etkinlikler olacak.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...