Tgrt Haber
05 Ocak 2022 11:53

Harry Potter Hogwarts’a Dönüş'teki birçok hatayı filmin hayranları fark etti: Birileri intikam almaya karar vermiş

Harry Potter Felsefe Taşı’nın 20 yıl dönünü şerifene yeni yılın ilk gününde yayınlanan Harry Potter Hogwarts’a Dönüş ( Return to Hogwarts) özel gösteriminde filmin hayranları tarafından birden fazla hata tespit edildi. Hatayı fark edenlerin arasında filmin yıldızlarından Oliver Phelps vardı. Phelps sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Eşek şakalarından sonra birileri intikam almaya karar vermiş” ifadelerini kullandı.

Harry Potter Hogwarts’a Dönüş'teki birçok hatayı filmin hayranları fark etti: Birileri intikam almaya karar vermiş
Harry Potter,HBO MAX,Return to Hogwarts,Hogwarts&tt2;a dönüş,

Harry Potter Felsefe Taşı’nın vizyona girişinin 20. yıl dönümü şerefine Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts ( Hogwarts’a Dönüş) isimli özel program HBO MAX tarafından yeni yılın ilk gününde yayınladı.

Harry Potter ekibinin yeniden bir araya geldiği bölümün yayınlanmasından kısa süre sonra izleyiciler birkaç hata fark etti. Bu hatalardan biri ise (film serisinde Weasley ikizlerini canlandıran) oyuncular Oliver ve James Phelps'in isimleri yanlış yazılmıştı.

“EŞEK ŞAKALARINDAN SONRA İNTİKAM…”

Hatayı Harry Potter hayranlarının fark etmesinden sonra ikizlerden Oliver Phelps sosyal medya platformu Instagram’dan yaptığı paylaşımda, "Sanırım yıllar boyunca yaptığımız bütün o eşek şakalarından sonra birileri intikam almaya karar vermiş" ifadelerini kullandı.

Harry Potter Hogwarts’a Dönüş'teki birçok hatayı filmin hayranları fark etti: Birileri intikam almaya karar vermiş

EMMA ROBERTS’IN ORADA NE İŞİ VAR?

Bölümün başka bir anında (Hermione Granger'ı canlandıran) Emma Watson, çocukken Harry Potter kitaplarıyla kurduğu ilişkiden bahsederken ekranda yanlışlıkla American Horror Story yıldızı Emma Roberts'ın çocukluk fotoğrafı gösterildi.

“İYİ FARK ETTİNİZ, HARRY POTTER HAYRANLARI”

Return to Hogwarts’ın yapımcıları fark edilen bu hataların büyük yankı uyandırmasından sonra yaptığı açıklamada, “İyi fark ettiniz, Harry Potter hayranları!" ifadeleri kullanıldı. Yapımcılar, "Yanlış etiketlenmiş bir fotoğrafa dair bir kurgu hatasına dikkatimizi çektiniz. Bölümün yeni hali yakında çıkacak" dedi.

Öte yandan Emma Watson’ın (Hermione Granger) rol arkadaşı Tom Felton’a (Draco Malfoy) ‘aşık olduğu’ andan bahsetmesi Harry Potter hayranları tarafından mutlulukla karşıladı. Hogwarts'a Dönüş, HBO Max'te yayında. HBO Max henüz Türkiye'de hizmet vermiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...