Tgrt Haber
21 Eylül 2023 14:51 - Güncelleme : 21 Eylül 2023 14:56

İlk Bakışta Aşkın İstatistiksel Olasılığı'nı gelmiş geçmiş en iyi film ilan ettiler 

İzleyiciler Netflix'in İlk Bakışta Aşkın İstatistiksel Olasılığı'nı platformun "gelmiş geçmiş en iyi filmi" olarak nitelendirdi. 

Editör: Gülden Kılıç / Kaynak: Independent
İlk Bakışta Aşkın İstatistiksel Olasılığı'nı gelmiş geçmiş en iyi film ilan ettiler 
,

İzleyiciler Netflix'in zirvesindeki İlk Bakışta Aşkın İstatistiksel Olasılığı'nı (Love at First Sight) platformun "gelmiş geçmiş en iyi filmi" olarak nitelendirdi. EastEnders dizisinin eski oyuncularından Ben Hardy'nin başrolünü üstlendiği romantik komedi, New York'tan Londra'ya uçarken tanışan bir çifti konu alıyor. Netflix, filmin konusunu kısaca şöyle özetliyor: “Bir Londra uçuşu sırasında yakınlaşan iki yabancı, kaderin cilvesiyle birbirlerinden ayrı düşer. Kavuşmak imkânsız gibi görünse de aşk tüm olasılıklara meydan okur.”

100 ÜZERİNDEN 81 

Vanessa Caswill'in yönettiği film, karışık eleştiriler aldı. Kitap uyarlaması, buna rağmen eleştiri derleme sitesi Rotten Tomatoes'da 100 üzerinden 81 gibi etkileyici bir puan almayı başardı. Filmde Hardy'nin yanı sıra Haley Lu Richardson ve anlatıcı olarak Britanyalı oyuncu Jameela Jamil rol alıyor. 

Independent'ta yer alan habere göre, filmle ilgili görüşünü belirten bir hayran, Twitter'da şunları yazdı: “İlk Bakışta Aşkın İstatistiksel Olasılığı iyiydi, gelmiş geçmiş en iyi Netflix filmlerinden biri diyebilirim.” Bir diğeriyse şöyle dedi: “Netflix'teki bu İlk Bakışta Aşk'ın İstatistiksel Olasılığı son zamanlarda çıkan en iyi romantik komedilerden biri.”

FİLM 92 ÜLKEDE ZİRVEDE

Memnuniyetini dile getirmek isteyen bir başkasıysa şu yorumu yaptı: “Netflix'in bugüne kadar yaptığı en iyi film. Muhteşem oyuncular, harika senaryo, güzel sinematografi... Bence Jameela Jamil bundan sonra tüm romantik komedileri anlatmalı! Bravo.”

Kaynak: Independent
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...