Tgrt Haber
15 Aralık 2023 13:58 - Güncelleme : 15 Aralık 2023 13:58

Kınalı Kar'ın Nazar'ı yıllar sonra ekrana dönüyor

Kınalı Kar dizisinde oynadığı Nazar karakteriyle hafızalarda yer edinen Özlem Conker, uzun bir aranın ardından Kara Ağaç dizisiyle ekrana geri dönüyor.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
Kınalı Kar'ın Nazar'ı yıllar sonra ekrana dönüyor
özlem conker

Olgun Şimşek, Emre Kıvılcım gibi isimlerin yer aldığı Kara Ağaç dizisine usta oyuncu Özlem Conker de katıldı. Uzun süredir herhangi bir projede yer almayan oyuncu, yeni dizisi için hazırlıklara başladı. 

ÖZLEM CONKER’DEN YENİ PROJE

Son olarak Payitaht Abdülhamid dizisinde rol alan Özlem Conker, Kara Ağaç dizisiyle ekrana geri dönüyor. Kara Ağaç dizisinin çekimlerinin 26 Aralık’ta sualtı sahneleriyle başlaması planlanıyor. Ufuk Hakan Eren’in yönetmen koltuğunda oturduğu yapımda; Olgun Şimşek, Emre Kıvılcım ve Meltem Akçöl yer alıyor.

Kınalı Kar'ın Nazar'ı yıllar sonra ekrana dönüyor

ÖZLEM CONKER KİMDİR?

1 Temmuz 1973 Ankara doğumlu Özlem Conker, reklam filmleriyle başladığı oyunculuğa Aynalı Tahir, Bizim Ev, Bıçak Sırtı, Kınalı Kar, Çapkın, Ömre Bedel, Karagül  ve Payitaht Abdülhamid gibi yapımlarda rol alarak devam etti.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...