Tgrt Haber
31 Ocak 2024 11:42 - Güncelleme : 31 Ocak 2024 11:42

Limak Filarmoni Orkestrası'nın Türkiye turnesi başlıyor

Limak Filarmoni Orkestrası, geleneksel hale yeni yıl konserlerine bu yıl şubat ayında başlayacak. 7’nci yaşını kutlayan Limak Filarmoni Orkestrası, dünyaca ünlü tenorlar Murat Karahan, Ramon Vargas ve Rame Lahaj ile İstanbul, İzmir ve Ankara’da sahne alacak.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
Limak Filarmoni Orkestrası'nın Türkiye turnesi başlıyor
müzik

Limak Vakfı tarafından kurulan Limak Filarmoni Orkestrası, eğitim, kültür sanat, girişimcilik alanlarındaki sosyal faaliyetleriyle topluma pozitif katkı sağlamayı amaçlıyor. Türkiye’nin kültür mirasını, müziğin evrensel dili ile buluşturarak genç nesillere ve uluslararası sanatseverlere ulaşmayı hedefleyen Orkestra 2017’den bu yana sürdürdüğü yeni yıl konserlerine bu yıl da devam ediyor. Özenle seçilmiş eserlerden oluşan repertuarları ile "Operanın Yıldızlarıyla Notalarımız Yeniden Buluşuyor Konserleri" İstanbul, İzmir ve Ankara’da müzikseverler ile bir araya gelecek.

ORKESTRA 3 BÜYÜK ŞEHİRDE, 3 BÜYÜK TENORLA SAHNE ALACAK 

Orkestra kuruluşunun 7’nci yılında, dünyaca ünlü üç büyük tenorla İstanbul, İzmir ve Ankara’da müzikseverlerin karşısına çıkacak. Türkiye’nin ünlü seslerinden olan ve dünyanın önemli sahnelerinde başrol söyleyen ünlü tenor Murat Karahan, gelenekselleşen yeni yıl konserlerinde bu yıl, zamanın önde gelen tenorlarından Meksikalı Ramon Vargas ve lirik sesiyle uluslararası üne sahip Kosovalı tenor Rame Lahaj ile birlikte sahne alacak.

Limak Filarmoni Orkestrası'nın Türkiye turnesi başlıyor

Limak Filarmoni Orkestrası, Yeni yıl konserleri serisinin ilkini 23 Şubat’ta İstanbul’da Zorlu Performans Sanatları Merkezi Turkcell sahnesinde gerçekleştirecek. İkinci konser 25 Şubat’ta İzmir’de Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Serinin son konserinde ise orkestra 27 Şubat’ta Congresium Ankara’da izleyici karşısına çıkacak. Konserin biletleri Biletix’te satışa sunuldu.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...