Tgrt Haber
21 Haziran 2022 15:30 - Güncelleme : 21 Haziran 2022 15:36

Merakla beklenen Behzat Ç için ilk tanıtım videosu geldi: ‘Çekiç ve Gül’

Geçtiğimiz günlerde yeniden ekranlara döneceği açıklanan Behzat Ç.’den, ilk resmi tanıtım videosu geldi. Dizinin yayın tarihi ise henüz açıklanmadı.

Editör: Okan Güleş / Kaynak: BluTv
Merakla beklenen Behzat Ç için ilk tanıtım videosu geldi: ‘Çekiç ve Gül’
behzat ç,dizi

Yıllar öncesinden izleyenlerin beğenisini kazanan Behzat Ç. geri dönüyor. Geçtiğimiz günlerde dizinin başrolü Erdal Beşikçioğlu müjdeyi verirken, şimdi ise resmi tanıtım videosu BluTv tarafından yayınlandı.

İnternet tabanlı dizi film platformu BluTv, YouTube kanalı üzerinden 'Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikâyesi'nden ilk tanıtım yayınlandı.

BEHZAT Ç, YENİDEN DÖNÜYOR

Başrolünde oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nun yer aldığı "BehzatÇ." dizisi geri dönüyor. Yakında BluTv'de yayınlanacak olan "Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi"nden ilk tanıtım yayınlandı. BluTV'nin YouTube kanalından yapılan paylaşımda da, "Bu karanlık şehirde kimse seni duymazsa biz yine de duyarız la. Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikâyesi, yakında BluTV’de!" ifadeleri yer aldı.

Erdal Beşikçioğlu birkaç gün önce, Behzat Ç.'nin yeni sezonunun geleceğini sosyal medya hesabından duyurmuştu. Sevilen dizi hakkında açıklamalarda bulunan oyuncu, eski kadronun ekranlarda olmaya devam edeceğini de söyledi. Şu anda tanıtım videosu gelen dizinin, hangi tarihte yayına gireceği ve diğer önemli detayları bilinmiyor.

Kaynak: BluTv
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...