Tgrt Haber

Netflix'ten Meghan Markle’a kötü haber! Dizisi rafa kaldırıldı

02 May 2022 12:27 - Güncelleme : 02 May 2022 12:34
Netflix'ten Meghan Markle’a kötü haber! Dizisi rafa kaldırıldı

Dünyanın en büyük dijital yayın platformlarından biri olan Netflix, Sussex Düşesi Meghan Markle'ın animasyon projesini iptal etti.

2020 yılında eşi Prens Harry ile birlikte İngiliz Kraliyet Ailesi’nden ayrıldığını açıklayan ve ABD’ye taşınan Meghan Markle, hayatlarına farklı projelerle devam edeceklerini duyurmuştu. Bu projelerden bir kısmı Netflix ve Spotify'la imzaladıkları milyon dolarlık anlaşmaları kapsıyordu.

Ancak Netflix, Meghan Markle’ın projesi olan animasyon dizi projesi “Pearl”ü ekonomik kesintiler sebebiyle rafa kaldırdı. Netflix'le imzaladığı 2 yıllık dev anlaşmasında ilk çatlak meydana geldi. Deadline’ın haberine göre, Netflix, abone sayısındaki düşüşün yol açtığı kesinti nedeniyle Meghan Markle’ın animasyon dizisini resmi olarak iptal etti.

BELGESEL SERİSİ YOLDA

Prens Harry ile Meghan Markle’ın sahibi olduğu ve 11 şirketten oluşan Archewell Productions aracılığıyla üretilen dizi, henüz geliştirme aşamasındaydı. Şirket çeşitli diziler, belgeseller, uzun metrajlı filmler ve çocuk programları oluşturmak amacıyla kuruldu. 2020 yılında kurulan Archewell Productions’ın ilk animasyon dizisi, tarih ve fantezinin harmanlanacağını “Pearl” olacaktı.

Dizinin iptaline rağmen, çeşitli kaynaklar Netflix ve Archewell Productions’ın işbirliğinin devam edeceğini düşünüyor. Yakın zamanda çiftin katılımıyla gerçekleşen Invictus Games’in konu edildiği “Heart of Invictus” adlı belgesel dizisinin Netflix’te yayınlanması bekleniyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...