Tgrt Haber
04 Ağustos 2022 16:36 - Güncelleme : 04 Ağustos 2022 17:09

Yanlış anladığı sorudan 50 bin lira kazandı! İşte Kim Milyoner Olmak İster’in ilginç yarışmacısı

Kim Milyoner olmak ister isimli yarışmada 50 bin liralık soruya kadar gelen bir yarışmacı, hızlıca verdiği cevapla doğru şıkkı buldu. Herkesin şaşırtan yarışmacı böylece 100 bin liralık soruyu görme hakkı kazandı.

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
Yanlış anladığı sorudan 50 bin lira kazandı! İşte Kim Milyoner Olmak İster’in ilginç yarışmacısı
milyoner,kenan imirzalıoğlu

Hukuk fakültesi öğrencisi olan 22 yaşındaki Ege Yaşa, Kim Milyoner Olmak İster yarışmasın İstanbul’dan katıldı. Kenan İmirzalıoğlu’nun sunduğu yarışmada, sorulan kafa karıştırıcı bir soru yarışmacı tarafından doğru cevaplanınca herkes tarafından şaşkınlık oluşturdu.

50 BİN LİRALIK SORUYA DOĞRU CEVAP VERDİ

Ege Yaşa isimli yarışmacıya “1987'de Londra'daki bir banka soygununda günümüzdeki değeri 180 milyon sterlin olan miktarda para çalıp Latin Amerika'ya kaçmış olan Valerio Viccei, hangisi için İngiltere'ye geri dönmüş ve 22 sene hapis cezasına çarptırılmıştır?” sorusu soruldu. Şıklar arasında; “arabası, köpeği, eşi ve kelebek koleksiyonu” bulunuyordu. Ege Yaşa, önce cevabın köpek olabileceği üzerinde durdu. Fakat sonra “arabası” şıkkını seçerek 50 bin liralık soruyu bildi.

Yanlış anladığı sorudan 50 bin lira kazandı! İşte Kim Milyoner Olmak İster’in ilginç yarışmacısı

HAYATTAKİ EN BÜYÜK ŞANSIM BU OLABİLİR

Kenan İmirzalıoğlu yarışmacıya, "Aklında 'köpeği' vardı, 'arabası'na nasıl geçtin?" diye sordu. Yarışmacı bunun üzerine hırsızın köpeğinin 22 yıl içerisinde ölmüş olabileceğini söyledi. Kenan İmirzalıoğlu bir yanlış anlaşılma olduğunu ve "22 yıl hapis yatıyor ancak 22 yıl sonra geri dönmüyor" dedi. "Yanlış anlayıp seni doğruya çıkartan bir soru oldu” İmirzalıoğlu’na yarışmacı, "Hayattaki en büyük şansım bu olabilir. Yanlış anlayarak doğru cevaba ulaştım" yorumunda bulundu.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...