Tgrt Haber
15 Kasım 2022 11:57 - Güncelleme : 15 Kasım 2022 12:16

1 ay önce evlenen Merve Boluğur, yüzüğü çıkardı: Dikkat çeken paylaşım geldi

DJ Mert Aydın’la 1 ay önce nikah masasına oturan oyuncu Merve Boluğur, sosyal medya hesabından paylaştığı bir notla kafaları karıştırdı. Eşi Mert Aydın ile bir süredir fotoğraf paylaşımında bulunmayan ve yüzüğünü takmadığı gözlenen Merve Boluğur, paylaşımına “Adam ettiklerimiz yüzümüze bakmaz oldu” notunu düştü.

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
1 ay önce evlenen Merve Boluğur, yüzüğü çıkardı: Dikkat çeken paylaşım geldi
magazin,merve boluğur,mert aydın

Şarkıcı Murat Dalkılıç ile 2 yıl süren evliliğini 2017’de tek celsede bitiren Merve Boluğur, 2 Ekim'de DJ Mert Aydın ile nikah masasına oturdu. Sosyal medya hesabından Aydın ile sık sık paylaşım yapan Boluğur'un birkaç gündür fotoğraflarını yalnız paylaşması ve parmağında yüzüğünün olmaması takipçilerin dikkatini çekti. Boluğur, son olarak yaptığı paylaşımla ise kafaları karıştırdı.

“SAYEMDE BİR YERE GELDİLER”

2. Sayfa programında yer alan habere göre, Merve Boluğur, her anını paylaştığı Mert Aydın ile paylaşım yapmaktan kaçınıyor. Boluğur'un bazı fotoğrafları da eşini keserek yayınladığı ileri sürüldü. Birkaç gündür yüzüğünü takmayan ünlü ismin, Instagram'da bir takipçisinden gelen "Ders çıkardığın olay ne?" sorusuna verdiği cevap da dikkat çekti. Oyuncu paylaşımında dert yanarak "Adam ettiklerimiz yüzümüze bakmaz oldu ya önemsemez sayemde bir yere geldiler. Bundan sonra kimseye büyük iyilikte bulunmayacağım" dedi. Merve Boluğur'un paylaşımında kimden bahsettiği ise henüz bilinmiyor.

1 ay önce evlenen Merve Boluğur, yüzüğü çıkardı: Dikkat çeken paylaşım geldi

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...