Tgrt Haber
29 Mart 2022 17:07 - Güncelleme : 29 Mart 2022 17:09

Ezra Miller Hawaii’de tutuklandı: Kefaletle serbest bırakıldı

ABD’li ünlü oyuncu ve aktivist 29 yaşındaki Ezra Miller’ın önceki gün Hawaii’de tutuklandığı açıklandı. Bir barda meydana gelen olay sonrası tutuklanan ünlü oyuncunun bu sabah kefalet ile serbest bırakıldığı ifade edildi.

Ezra Miller Hawaii’de tutuklandı: Kefaletle serbest bırakıldı

The Flash filminin başrol oyuncusu olan ABD’li ünlü oyuncu Ezra Miller Hawaii’de tutuklandı. 29 yaşındaki ünlü oyuncu Pazartesi gece yarısı bir barda karaoke yapan 23 yaşındaki kadının elinden birden mikrofonu aldı. Miller’ın etrafa küfür ettiği ifade edilirken 32 yaşındaki bir erkeğe saldırdı.

EZRA MILLER TUTUKLANDI

Polis ekipleri tarafından yapılan açıklamada Ezra Miller’ın taciz ve toplumun düzenini bozan davranışlardan dolayı suçlandığı ve tutuklandığı açıklandı. Ünlü oyuncunun bu sabah kefaletle serbest bırakıldığı bildirilirken, Miller cephesinden henüz konuyla ilgili bir açıklama yapılmadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...