Tgrt Haber
16 Kasım 2021 23:33

Acun Ilıcalı İngiliz basınına konuştu! "Türkler arasında ilk 5’teyim"

İngiliz kulübü Hull City'i satın almak için gün sayan Acun Ilıcalı, İngiliz basınına konuştu. Kendinden bahsetmeyi pek sevmediği söyleyen Ilıcalı, “Türkler içerisinde en güvenilir 5 kişi içerisindeyim” ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı İngiliz basınına konuştu! "Türkler arasında ilk 5’teyim"
Acun Ilıcalı,İngiliz basını

İngiltere Championship ekibi Hull City'i satın almak için gün sayan Acun Ilıcalı, Hull Daily Mail'e özel röportaj verdi. Satın alma süreci ile ilgi de açıklamalarda bulunan Ilıcalı, genç İngiliz halkı ve tüm Hull topluluğu için örnek olmak istediğini belirtti. Taraftar ile bağ kurmak istediğini sözlerine ekleyen Ilıcalı ayrıca Fenerbahçe taraftarı olduğu ama diğer takım taraftarlarının da kendisini sevdiğini söyledi.

Acun Ilıcalı İngiliz basınına konuştu! "Türkler arasında ilk 5’teyim"

“SOKAKTA RAHATÇA YÜRÜYEMİYORUM”

Kendisi ile ilgili soruya Türkiye’den örnek veren Ilıcalı, “Beni kime sorsanız olumlu cevap alırsınız. Kendi hakkımda konuşmayı pek sevmem ama Türkler arasında en güvenilir 5 kişi arasındayım. Bu insanlara yaklaşımımdan kaynaklanıyor” dedi. Sokakta ilgiden dolayı rahatça yürüyemediğini ifade eden Ilıcalı, “Türkiye’de insanlar beni çok seviyor ve gördüklerinde sarılıyor. İnsanlara yardım etmek ve iyi ilişkiler kurmayı seviyorum” şeklinde konuştu

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...