Tgrt Haber

Sıkı dostların arası neden açıldı? Ahmet Kural’ın düğününe katılmayan Murat Cemcir’den açıklama!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
25 Temmuz 2023 11:59 - Güncelleme : 25 Temmuz 2023 13:56
Sıkı dostların arası neden açıldı? Ahmet Kural’ın düğününe katılmayan Murat Cemcir’den açıklama!
ahmet kural,murat cemcir

Ünlü oyuncu Ahmet Kural geçtiğimiz hafta Avukat Çağla Gizem Şahin’le nikah masasına oturdu. Ancak birçok projede beraber rol aldığı yakın arkadaşı Murat Cemcir’in düğün töreninde yer almaması dikkat çekti. Bunun üzerine Cemcir’den üstü kapalı bir açıklama geldi.

Elif Ünal'ın haberine göre; Ahmet Kural 4 yıllık sevgilisi Çağla Gizem Şahin ile geçtiğimiz hafta Bodrum'da nikah masasına oturdu. Çiftin yakın dostlarının katıldığı düğünde, Ahmet Kural'ın hemen her projede birlikte rol aldığı Murat Cemcir yoktu. Cemcir'in bu özel günde Ahmet Kural'ı yalnız bırakmış olması 'araları bozuk mu?' sorularına neden oldu.

EVLİLİK KUTSALDIR!

Ahmet Kural’la arasının açık olduğu iddia edilen Murat Cemcir, düğüne neden katılmadığı sorularının üzerine şu açıklamayı yaptı: "Sezonda TR 40 33 olarak yapımcı kimliğimle bomba gibi projelerimiz olacak. Sık sık yurtdışına gidip geliyorum. Tatili de erteledim. Evlilik kutsaldır. Evlenen her çifte ömür boyu mutluluklar diliyorum" 

Sıkı dostların arası neden açıldı? Ahmet Kural’ın düğününe katılmayan Murat Cemcir’den açıklama!

MURAT CEMCİR KİMDİR?

1976 Tokat doğumlu olan Murat Cemcir, yer aldığı projelerde sıkça yer eden Tokat esprisi yapmaktadır. Mustafa Kemal Üniversitesi Motor bölümü mezunu olan oyuncu, ilk defa Takva filmindeki küçük rolüyle beyazperdede boy gösterdikten sonra, birçok projede konuk oyuncu olarak yer almıştır. Onun ekranda görünme süresinin en uzun olduğu proje ise, Ahmet Kural ile samimi olmalarına da vesile olan Bir Bulut Olsam dizisidir. Burada Asil karakterinde rol aldıktan sonra, ona asıl büyük sıçramayı yaşattıracak Ramazan Güzeldir dizisine dâhil olması aynı zamanda Selçuk Aydemir ile de yolunun kesişmesini müjdelemekteydi. Burada hayat verdiği Dilenci Tankut karakteriyle izleyenlerine oldukça keyifli anlar yaşattıran Murat Cemcir için artık başrolde yer alma ve Çalgı Çengi’nin Salih’ini oynama vakti gelip çatmıştı.

AHMET KURAL KİMDİR?

1982 doğumlu olan Ahmet Kural, babasının emniyet müdürü olmasından dolayı çocukluğunu birçok farklı şehirde geçirmek zorunda kalmıştır. Üniversiteyi ise Selçuk Üniversitesi Radyo Sinema Televizyon bölümünde okuyan başarılı oyuncu, Fikrimin İnce Gülü dizisi ile oyunculuğa adım atmıştır. Hemen akabinde Gazi dizisinde başrolü üstlense de bu dizinin ekran ömrünün kısa olmasından dolayı, ilk başrol deneyimi pek uzun sürmemiştir. Ancak Gazi dizisinin bir önemli özelliği de Ahmet Kural ile Murat Cemcir’in yolunun ilk defa kesişmesidir. Murat Cemcir konuk oyuncu olarak katıldığı dizide pek fazla ortalarda görünmese de Ahmet Kural ile ilk defa aynı projede yer alması kaderin tatlı bir cilvesi olarak anılarda yer etmiştir. Ahmet Kural için kader çanlarının asıl çaldığı an ise Bir Bulut Olsam dizisinde boy göstermesiydi. Keza, şimdilerde “ekürisi” hüviyetinde olan Murat Cemcir ile ilk defa samimi olacak ve gelecekte birlikte atacakları adımlardan habersizce bir dizinin başarısı için çaba sarf edeceklerdi. Hatta dizinin senaristliğini yapan efsanevi kalem Meral Okay, bu iki ismin komediye cuk diye oturacaklarını dile getirerek öngörüsünü de taa o zamanlardan ortaya koymuştur. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...