Tgrt Haber
27 Nisan 2014 13:49

Ajda Pekkan'dan üzücü haber

Bir süredir kas ve kemik ağrıları çeken ve geçen hafta tedavi için ABD’ye giden Süperstar Ajda Pekkan, iki operasyon birden geçirecek.

Ajda Pekkan'dan üzücü haber
ajda pekkan,üzücü haber,kas ve kemik ağrıları,abd,süperstar

Kas ve kemik ağrıları çeken Ajda Pekkan, ABD’de ameliyat olacak. Pekkan, hazır gitmişken yüzüne ve gerdanına estetik yaptıracak.Bir süredir kas ve kemik ağrıları çeken ve geçen hafta tedavi için ABD’ye giden Süperstar Ajda Pekkan, iki operasyon birden geçirecek.
MIAMI’DE TATİL YAPACAK
Tedavinin ardından yurda dönen ve işlerine kaldığı yerden devam eden Pekkan, doktorundan gelen ‘acil ameliyat’ telefonuyla soluğu ABD’de aldı. Konser ve sahne programını iptal eden Süperstar, önümüzdeki günlerde ameliyat masasına yatacak. Operasyonun ardından hemen Türkiye’ye dönmeyeceği konuşulan Ajda Pekkan’ın Miami’de moral depolamak için tatil yapacağı öğrenildi. 68 yaşındaki Pekkan, yüz ve gerdan bölgesine de bir dizi estetik yaptıracak. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...