Tgrt Haber

Aleyna Tilki hayranlarını üzecek haber: Ses tellerini kaybedebilir 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
10 Ocak 2023 21:00 - Güncelleme : 10 Ocak 2023 21:05
Aleyna Tilki hayranlarını üzecek haber: Ses tellerini kaybedebilir 
Aleyna Tilki,

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, genç şarkıcı Aleyna Tilki hakkında çok konuşulacak bir iddiada bulundu. Akay'ın köşe yazısına göre, Tilki'nin ses teli felci olduğunu ve 6 aylık sürede hastalığın geçmemesi durumunda tiroplasti ameliyatı olacağını açıkladı.  

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, bugünkü yazısında genç şarkıcı Aleyna Tilki’nin ses telleri ile ilgili bilgi aldığını ifade etti.

Onur Akay, Aleyna Tilki'nin ses teli felci olduğunu ve 6 ay gibi bir zaman diliminde bu rahatsızlığı tamamen geçmezse, tiroplasti ameliyatı olacağını açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde sanatçı Bülent Ersoy'un genç şarkıcı sevgili Aleyna Tilki'yi sahneye aldığını anımsatan Akay, "Ben Aleyna'yı başarılı bulurum ancak Bülent Hanım'ın yanında söylediği şarkıyı dinlediğimde, sesinde küçük nodüller ve ödem olduğunu duydum. Performansındaki kaymalar da ondan kaynaklı. Ayrıca Aleyna ses tellerinin yırtıldığını açıklamıştı. Bende ses telleri ile ilgili bilgi aldım. Rahatsızlığı ses teli yırtılmasından biraz daha ileri. Aleyna ses teli felci olmuş. 6 ay gibi bir zaman diliminde bu rahatsızlığı tamamen geçmezse tiroplasti ameliyatı olacak. Aleyna, maalesef ki sesini kullanmayı henüz tam bilmiyor. Yani yanlış şan tekniği kullanıyor. Acil şifalar dilerim" ifadelerini kullandı. 

 

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...