Tgrt Haber
29 Mart 2022 17:08 - Güncelleme : 29 Mart 2022 17:19

Alişan’dan Will Smith’in Oscar tokadına yorum: Yerin dibine gömerim

Sunucu Chris Rock’a attığı tokatla 94. Oscar Ödülleri’ne damga vuran Will Smith hakkında yeni yorumlar gelmeye devam ediyor. Eşi hakkında şaka yapan Rock’a sinirlenen Smith’in bu davranışına son yorum Alişan’dan geldi.

Böyle esprilerin yabancılar için normal olduğunu belirten Alişan, tokadın ağır bir tepki olduğunu ifade etti.
Böyle esprilerin yabancılar için normal olduğunu belirten Alişan, tokadın ağır bir tepki olduğunu ifade etti.

King Richard filminde sergilediği performansla ‘En İyi Erkek Oyuncu’ ödülüne layık görülen Will Simith’in 94. Oscar Ödülleri Töreni’ne damga vuran tokadının yankıları sürüyor. Eşi  hakkında şaka yapan sunucu Chris Rock’a uyguladığı şiddet, Smith’in başarısını gölgede bırakırken birçok ünlü ismin yorum yaptığı olaya Alişan da sessiz kalamadı.

YEMEK SONRASI MUHABİRLERİ CEVAPLADI

Ünlü türkücü Alişan, Los Angeles’ta bulunan Dolby Theatre'da 94'üncüsü gerçekleşen Oscar Ödülleri'nde yaşanan şiddet olayı sorulduğunda, konu hakkındaki görüşlerini sevenleriyle paylaştı. Demet Akalın ve Okan Kurt ile birlikte yediği akşam yemeğinin ardından objektiflere yansıyan Alişan, muhabirlerin sorularını cevapladı.

"TOKAT BİRAZ AĞIR OLMUŞ AMA..."

Buse Varol ile evlilikleri devam eden iki çocuk babası türkücü, 'Buna benzer bir gecede birisi eşiniz hakkında böyle bir şey yapsa tepkiniz nasıl olurdu?' sorusuna, böyle esprilerin yabancılar için normal karşılandığını belirten Alişan, tokadın biraz ağır bir tepki olduğunu da belirterek şu ifadeleri kullandı:

 “Tokat biraz ağır olmuş ama birisi benim eşime bu şekilde davranırsa tabii ki izin vermem. Onu yerin dibine gömerim, asla izin vermem”

Gazetecilerin sorularını cevaplayan ünlüler, yemeğin ardından mekandan ayrıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...