Tgrt Haber
22 Kasım 2021 21:39

Ameliyat olan Kadir İnanır’ın sağlık durumu nasıl? İnanır’ın kız arkadaşı Jülide Kural’dan açıklama

Muğla’da aniden rahatsızlanan ve kaldırıldığı Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde ameliyata alınan Kadir İnanır’ın kız arkadaşı Jülide Kural’dan Kadir İnanır'ın sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi.

Ameliyat olan Kadir İnanır’ın sağlık durumu nasıl?  İnanır’ın kız arkadaşı Jülide Kural’dan açıklama
kadir inanır,,sağlık durumu,,ameliyat,,kadir inanır ameliyat,,yoğun bakım,

Muğla’nın Ortaca ilçesinde aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Kadir İnanır’ın beyin damarında pıhtı atması sonucu rahatsızlandığı öğrenildi. Akşam saatlerinde klinik seyrinde sapma olduğu gözlemlenen İnanır, acilen ameliyata alındı. 

“RUTİN KONTROLLER İÇİN YOĞUN BAKIMDA

Ameliyat sonrası İnanır’ın kız arkadaşı Jülide Kural sağlık durumu ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. “Yeni bilgilendirme” başlığı ile açıklama yapan Kural, Kadir İnanır’ın ameliyatının iyi geçtiğini ve rutin kontroller için yoğun bakıma alındığını ifade etti. Ameliyat sonrası herhangi bir olumsuz duruma rastlanmadığını belirten Kural,  halkın Kadir İnanır’ı çok sevdiği ve onun yanında olduğunu kalbinden hissettiğine emin olduğunu dile getirdi. 

Ameliyat olan Kadir İnanır’ın sağlık durumu nasıl?  İnanır’ın kız arkadaşı Jülide Kural’dan açıklama

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...