Tgrt Haber

Amerika'da yaşayan Tolga Karel, Türkiye'deki yemek fiyatlarını eleştirdi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
18 Ocak 2024 13:56 - Güncelleme : 18 Ocak 2024 14:03
Amerika'da yaşayan Tolga Karel, Türkiye'deki yemek fiyatlarını eleştirdi
Tolga Karel

Uzun süredir Amerika’da yaşayan oyuncu Tolga Karel, Türkiye’deki yemek fiyatları hakkında konuşarak, "Türkiye'nin gelir gider fiyatlama ekonomisinde çok ciddi bir sorun var" dedi.

Armağan Çağlayan’ın döner fiyatlarıyla ilgili yaptığı paylaşım sonrası Türkiye’yi terk ederek Amerika’ya yerleşen Tolga Karel de fiyatlar konusunda konuştu.

"BURADA İNSANLAR DOLAR KAZANIYOR"

Tolga Karel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Ortalama dışarıda 1 öğün yemek 300-500 TL arası bu da dolar bazında 10-15 dolar yapıyor ki Amerika'da ortalama en düşük bir öğle yemeğine harcayacağınız para da aynı oranda. 10-15 dolar fakat burada insanlar dolar kazanıyor kısaca bu fiyatları Türkiye insanların gelir seviyesine göre ödemesi mümkün değil. Bu çok açık ve net." ifadelerine yer verdi.

Amerika'da yaşayan Tolga Karel, Türkiye'deki yemek fiyatlarını eleştirdi

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN İSE DÖNER FİYATLARINA İSYAN ETTİ 

X hesabından gittiği dönercideki menüyü paylaşan Armağan Çağlayan, "Masalara fiyat listesi koymak zorunlu olunca, insanın bütün iştahı kaçıyor! 2 porsiyon iskender döner, 2 meşrubat 1000 TL! Daha da gitmem Davos'a!" notunu düştü. Çağlayan'ın paylaşımına binlerce yorum geldi. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...