Tgrt Haber
16 Nisan 2024 17:32 - Güncelleme : 16 Nisan 2024 17:32

Aras Bulut İynemli kalbini Gaddar’ın yıldızına kaptırdı

Son olarak Çarpışma dizisinde rol alan Aras Bulut İynemli kalbini Gaddar dizisinde Leyla rolüyle yer alan Buse Meral'a kaptırdı. Birbirini tanıma aşamasında olan ikili, ilişkilerini magazinden uzakta yaşıyor.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
Aras Bulut İynemli kalbini Gaddar’ın yıldızına kaptırdı

Yeni sezonda ekranlara dönecek Aras Bulut İynemli, Bige Önal'dan ayrıldıktan sonra yeni bir ilişkiye yelken açtı. İynemli, başrolünde Çağatay Ulusoy'un yer aldığı Gaddar dizisinde Ayşe rolüyle yer alan Buse Meral ile tanışma aşamasında. 

ARAS BULUT İYNEMLİ KALBİNİ GADDAR'IN OYUNCUSUNA KAPTIRDI 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Yeni sezonda Deha dizisiyle seyirci karşısına çıkacak Aras Bulut İynemli uzun süre sevgilisi olan Bige Önal ile geçtiğimiz aylarda ayrılmıştı. İynemli gönlünü yeni sezonda Gaddar dizisine dahil olan Buse Meral kaptırdı. İkili Çeşme tatili sırasında tanıştı. Sosyal medyada birbirini takibe alan çift, İstanbul'da da sık sık bir araya geliyor. 

Aras Bulut İynemli kalbini Gaddar’ın yıldızına kaptırdı - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...