Tgrt Haber
09 Aralık 2021 14:32

Çukur'dan Üç Kuruş'a büyük transfer! 'Yamaç' kadroya dahil oluyor

Aras Bulut İynemli, Çukur dizisindeki Yamaç karakterinin ardından bu kez de Üç Kuruş'un kadrosuna dahil oluyor. Sevilen oyuncu kendisine ikinci kez yapılan teklifi kabul ederek Ay Yapım ile el sıkıştı.

Çukur'dan Üç Kuruş'a büyük transfer! 'Yamaç' kadroya dahil oluyor
aras bulut iynemli,üç kuruş,çukur

Sevilen oyuncu Aras Bulut İynemli, ilk sezonundan itibaren izleyicileri ekranlara kilitleyen dizi Üç Kuruş'un kadrosuna katılıyor. Daha önce kendisine diziden teklif yapıldığı bilinen ancak anlaşamadıkları gerekçesiyle teklifi geri çeviren İynemli, sonunda Ay Yapım ile el sıkıştı. 

Çukur'dan Üç Kuruş'a büyük transfer! 'Yamaç' kadroya dahil oluyor25 Ağustos 1990'da İstanbul'da doğan Aras Bulut İynemli, 31 yaşındadır.

İLK TEKLİFİ REDDETTİ

4 sezon ekranda kaldıktan sonra sevdiklerine veda eden Çukur'un ardından Aras Bulut İynemli'nin yeni projesi, magazin dünyasında merak edilen konular arasındaydı. Dizideki 'Yamaç' karakteriyle 7'den 70'e herkesin beğenisini kazanan iynemli'nin Çukur ile aynı yapım şirketinin ev sahipliği yaptığı Üç Kuruş dizisinde rol alacağı öne sürülmüştü. Ancak yakışıklı oyuncu, farklı bir film projesinde rol alacağını duyurarak teklifi reddetti. 

Çukur'dan Üç Kuruş'a büyük transfer! 'Yamaç' kadroya dahil oluyorAğabeyi tiyatrocu, ablası da ses sanatçısı olan Aras Bulut İynemli, Beşiktaş Anadolu Lisesi mezunudur ve İstanbul Teknik Üniversitesinde Uçak Mühendisliği okumuştur.

AY YAPIM İLE İYNEMLİ YENİDEN EL SIKIŞTI

Bu kararla hayranlarını üzen İynemli, Üç Kuruş'un reytinglerinde hedefi yakalayamaması üzerine yeni bir teklif aldı. Ay Yapım, ikinci teklifle Aras Bulut'a gidince bu kez teklifi kabul gördü. Böylece İynemli ile Ay Yapım, Çukur'un ardından Üç Kuruş için yeniden el sıkıştı.

Çukur'dan Üç Kuruş'a büyük transfer! 'Yamaç' kadroya dahil oluyorPatos reklamında da oynayan İynemli, başka bir reklam filminde İtalyan futbolcuyu canlandırırken yönetmen Zeynep Günay Tan'ın dikkatini çekmiş, Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin deneme çekimlerine çağrılmış ve deneme çekimlerinde başarılı olmuştur. 

LEYLA'NIN ESKİ SEVGİLİSİNİ OYNAYACAK

Üç Kuruş'ta Can karakterini oynacağı öne sürülen İynemli'nin Aslıhan Malbora'nın oynadığı Leyla'nın eski sevgilisi olarak ekranlara geleceği öne sürüldü. Dizinin 10. bölümünde kadroda yer alacağı söylenen İynemli'nin 3 ya da 4 bölüm boyunca Üç Kuruş hayranlarının karşısında olacağı konuşulanlar arasında.

Çukur'dan Üç Kuruş'a büyük transfer! 'Yamaç' kadroya dahil oluyor

ÜÇ KURUŞ KONUSU

Üç Kuruş, Ay Yapım imzalı, ilk bölümü 1 Kasım 2021 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Sinan Öztürk'ün yaptığı, senaryosunu Murat Uyurkulak ve Damla Serim'in kaleme aldığı aksiyon, dram ve polisiye türündeki Türk yapımı televizyon dizisidir. Başrollerini Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç ve Diren Polatoğulları paylaşmaktadır.

Çıngıraklı’nın “koruyucusu” konumundaki mafya lideri Kartal (Uraz Kaygılaroğlu) ile Organize Büro’nun gözü kara komiseri Efe (Ekin Koç) arasındaki kovalamaca bir cinayet vakasıyla ters yüz olur. Katili yakalamak için girdikleri yollar onları hiç tahmin etmeyecekleri bir ismin karşısına çıkaracaktır.

Dizi çekimleri İstanbul'un Fatih ilçesinin Balat semtinde ve Sarıyer ilçesinin Çayırbaşı semtinde gerçekleşirken, bazı sahneler Beykoz'da bulunan eski kundura fabrikasında gerçekleşmektedir.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...