Tgrt Haber
26 Nisan 2024 15:38 - Güncelleme : 26 Nisan 2024 15:38

Arka Sokaklar'a Şevket Çoruh'un ardından partneri de geliyor

Mesut karakteriyle 17 senedir Arka Sokaklar dizisinde olan Şevket Çoruh’un ardından partneri Oya Okar da diziye geri dönüyor. Sosyal medya hesabından haberi duyuran Çoruh, "Çok mesut oluyoruz" notunu düştü.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
Arka Sokaklar'a Şevket Çoruh'un ardından partneri de geliyor

Korkma Ben Yanındayım dizisinde Selahattin Sağlam rolüyle yer alan Şevket Çoruh, dizisinin final olmasının ardından 17 sezondur yer aldığı Arka Sokaklar dizisine geri döndü. Uzun bir aranın ardından diziye geri dönen Çoruh, partnerinin de diziye döndüğünü sosyal medya hesabından duyurdu. 

ŞEVKET ÇORUH'UN ARDINDAN OYA OKAR DA GERİ DÖNÜYOR 

2022 yılında 15 sezondur oynadığı Mesut komiser rolüne veda eden Şevket Çoruh, kendisiyle beraber partneri Oya Okar'ın da diziye döndüğünü belirterek, "Bu haberi benim vermem lazımdı. Oyaaaaa Okarrrr geliyorrrrr. Çok Mesut oluyoruz. ( Birsen hanım burdan paylaşın) @oyaokar @arkasokaklarofficial hıhıbıhııııhıııııııııııı" notunu düştü. 

 

Arka Sokaklar'a Şevket Çoruh'un ardından partneri de geliyor - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...