Tgrt Haber
11 Nisan 2022 13:58 - Güncelleme : 11 Nisan 2022 14:01

Aslı Enver ile Önder Öztarhan evleniyor mu? Önder Öztarhan kimdir?

Aslı Enver’in sevgilisi Önder Öztarhan ile iki aydır birlikte yaşadığı konuşulurken gelen evlilik iddiaları ise gündeme bomba gibi düştü. Murat Boz’la evliliğin eşiğinden dönen ve ilişkilerinde bir türlü yüzü gülmeyen Aslı Enver bu kez aradığı aşkı buldu. İlk görüşte birbirlerine aşık olduğu söylenen çiftin bu kez evelenecekleri iddia edildi. Peki Aslı Enver ile Önder Öztarhan evleniyor mu, ne zaman evlenecekler? Önder Öztarhan kimdir? İşte detaylar…

Aslı Enver ile Önder Öztarhan evleniyor mu? Önder Öztarhan kimdir?

Aslı Enver ile Önder Öztarhan birlikteliğinin evliliğe doğru yol aldığı iddiaları gündeme bomba gibi düşerken haberlerin doğru olup olmadığı hayranları tarafından merak ediliyor. Murat Boz’dan ayrıldıktan sonra aradığı mutluluğu bir türlü bulamayan güzel oyuncu Aslı Enver bu kez evliliğe mi adım atıyor? Birbirlerine ilk görüşte aşık olduğu söylenen çiftin ise evlilik iddiaları herkesi şaşırttı. Uzun süre Murat Boz’la birliktelik yaşadıktan sonra ilişkileri hep hayal kırıklığıyla biten güzel oyuncu bu sefer evliliğe evet mi dedi? Aslı Enver ile Önder Öztarhan evleniyor mu? İşte sürpriz evlilik haberinde tüm merak edilenler…

ASLI ENVER EVLENİYOR MU?

Yaşadığı birlikteliklerde bir türlü yüzü gülmeyen Aslı Enver’in ilişkileri sansasyonel bir şekilde noktalanmıştı. Aslı Enver, kısa bir süre önce iş insanı Önder Öztarhan ile aşk yaşamaya başlamıştı. Birkaç aydır birlikte oldukları öğrenilen Aslı Enver ile Önder Öztarhan cephesinden haberler gelmeye devam ediyor. İki aydır birlikte yaşadıkları konuşulan Aslı Enver ile Önder Öztarhan, son olarak flaş bir karar aldı. İddialara göre 49 yaşındaki iş adamı, neredeyse tüm aile üyeleriyle tanıştığı 37 yaşındaki güzel oyuncuya "Hemen evlenelim" teklifinde bulundu.

Aslı Enver ile Önder Öztarhan evleniyor mu? Önder Öztarhan kimdir?

Ünlü oyuncu Aslı Enver ve Önder Öztarhan'ın birkaç aydır birlikte olduğu biliniyordu. İkili hakkında magazin gündeminde yeni bir iddia ortaya çıktı. Çiftin magazine ve muhabirlere görüntü vermemek için evde buluştukları ve ilişkilerini gündeme getirmedikleri ifade edildi. Arkadaş ortamında tanıştıkları bilinen ikilinin, yakın çevrelerine mutluluklarını sık sık dile getirdikleri öğrenildi.

Güzelliği kadar skandallardan uzak yaşantısıyla da beğeni toplayan Aslı Enver, şu sıralar farklı heyecanlar yaşıyor. Bir yandan 'Sırça' isimli tiyatro oyunuyla kariyerindeki suskunluğunu bozan 37 yaşındaki güzel, diğer yandan da yıl başından beri aşk yaşadığı Önder Öztarhan'la çok mutlu.

YAZA EVLİLİK OLABİLİR

Bir arkadaş ortamında tanışan ve birbirlerine ilk görüşte aşık olan Enver ile 49 yaşındaki sosyetik işadamı, ilişkilerinde boyut atladı. Öztarhan, Enver'in neredeyse tüm ailesiyle tanışarak ciddiyetini gözler önüne serdi.

Aslı Enver ile Önder Öztarhan evleniyor mu? Önder Öztarhan kimdir?

Önder Öztarhan'ın ilişkide son derece mutlu olduğu ve Aslı Enver'e "Hemen evlenelim" şeklinde teklifte bulunduğu iddia edildi. Güzel oyuncunun ise yakın çevresine durumla ilgili "Yazın evlenebiliriz" şeklinde ifadeler kullandığı söylentiler arasında. Çiftten konuya dair resmi bir açıklama yapılmadı.

ENİŞTEYE TAKİP

Aslı Enver'in kendisi gibi oyuncu kız kardeşi Anıl Enver de bir araya geldiği müstakbel eniştesini Instagram'da takip ederek aşka onay verdiğini gösterir gibiydi...

Aslı Enver ile Önder Öztarhan evleniyor mu? Önder Öztarhan kimdir?

ASLI ENVER ÖNDER ÖZTARHAN'IN ANNESİ İLE YEMEKTE 

Aslı Enver ve sevgilisi Önder Öztarhan, geçenlerde Ortaköy’de bir mekanda yemek yerken görüntülendi. Çiftin yanında Öztarhan’ın annesinin bulunması dikkat çekti. Enver, mekan çıkışında soruları yanıtlamayı ihmal etmedi. İlişkisi hakkında her şeyin gayet iyi olduğu ve güzel gittiği açıklamasında bulundu.

Gazetecilerin "Önder Bey’in annesi ile ilk defa mı tanıştınız?" sorusu üzerine Aslı Enver "Hayır, Önder de benim ailemi tanıyor" açıklamasında bulundu.

ÖNDER ÖZTARHAN KİMDİR, NE İŞ YAPIYOR?

Ahmet Önder Öztarhan, 1972 İstanbul doğumludur. Orta ve Lise eğitimini Şişli Terakki Lisesi’nde, üniversite eğitimini Amerika’da Pazarlama ve İşletme üzerine University of Massachusetts Amherst’de tamamladı. Daha sonra aynı üniversitede asistanlık yaptı. 1996 yılında Vepa Kozmetik'te ürün müdürü olarak işe başladı.

Estee Lauder Group Şirketi ve Nike gibi global markaları pazara kazandıran Vepa Aile şirketinde iş hayatına atıldı. 1996’dan 2000 yılına kadar grubun kozmetik bölümünde görev aldıktan sonra, 2000 yılında Vepa Sport Perakende Direktörü ve 2002 yılında Genel Müdürlük pozisyonlarını yürütmüştür.

Aslı Enver ile Önder Öztarhan evleniyor mu? Önder Öztarhan kimdir?

2004'te iki yıl süreyle Vepa Group perakende başkanlığı görevini yürüttü. 2006 yılından beri Vepa Group yönetim kurulu başkanlığını sürdürüyor. Vepa Group'a New Balance markasıyla "yılın en başarılı distributörü" ödülünü getirdi.

Shiseido Group Şirketi ile Türkiye kozmetik pazarına ortak girişim platformunu oluşturdu. Birleşmiş Markalar Derneği'nde Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev aldı.

Tescilli Markalar Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği görevini aldı. Kadın Giyim, Aksesuar ve Ayakkabı Sektöründe dünya markalarının (BCBG ve LIU JO) Türkiye distribütörüdür.

Nazlı Keçili ile evlilik yapan Öztarhan, kızlarının annesi Nazlı Keçili'den 2014 yılında boşanmıştır. İş insanı Önder Öztarhan’ın, ünlü reklamcı Nail Keçili’nin kızı Nazlı Keçili olan evliliğinden ise Nazenin ve Sahara isminde iki kızı bulunmaktadır. 

Cem Boyner'in Bilgün Sazak'tan olan ikizlerinden Elif Boyner ile bir dönem birlikte yaşamıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...