Tgrt Haber

Ata Demirer 18 kilo birden verdi! Mide ameliyatı açıklaması geldi

10 Nisan 2022 16:30 - Güncelleme : 10 Nisan 2022 16:40
Ata Demirer 18 kilo birden verdi! Mide ameliyatı açıklaması geldi

Son zamanlarda verdiği kilolarla gündemde olan Ata Demirer'den Socrates Dergi'nin YouTube kanalında mide ameliyatı açıklaması geldi.

Ata Demirer, sıklıkla kilolarıyla konuşulduğu magazin gündeminde şimdilerde verdiği kilolarla adından söz ettiriyor. Mehmet Demirkol'un sunduğu Socrates Dergi'nin YouTube kanalına konuk olan Demirer, Galaxy Rehberi adlı programda mide ameliyatı olup kilo verdiğine ilişkin iddialara cevap verdi.

18 kilo vermesinin ardından mide ameliyatı olup toplamda 50 kilo verdiği iddia edilen Ata Demirer, "Saçma sapan şeyler söylemişler. 50 kilo fazlalığım yok, kime vereyim 50 kiloyu? Mide ameliyatına karşıyım. Allah mecbur etmesin, hani evden mahalle çıkarıyor ya adamı, o zaman olurum" dedi.

Ata Demirer 18 kilo birden verdi! Mide ameliyatı açıklaması geldi

49 yaşındaki komedyen "Güzellik için mide ameliyatı olan var. 20 kilo için yapıyor bunu, çünkü kafası şişko. Ben 17-18 kilo verdim ama mide ameliyatına gerek yok, biraz çenemi tutunca veriyorum ben" açıklamasında bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...