Tgrt Haber

Seda Sayan’ın oğlu Oğulcan Engin Türkiye’ye madalya getirdi!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
27 Eylül 2022 11:20 - Güncelleme : 27 Eylül 2022 11:33
Seda Sayan’ın oğlu Oğulcan Engin Türkiye’ye madalya getirdi!
magazin,seda sayan,ödül

Ünlü sanatçı Seda Sayan ve iş insanı Sinan Engin’in oğlu Oğulcan Engin, Polonya'da düzenlenen Baltık Şampiyonası'na katılarak kendi kategorisinde birinci oldu. Bir süredir sportif atıcılıkla ilgilenen Oğulcan Engin, Madalyalı fotoğraflarını ise sosyal medya hesabından paylaştı.

Seda Sayan’ın oğlu Oğulcan Engin, sporda büyük bir başarı kazandı. ‘2022 IDPA BALTIC CHAMPIONSHIP’e katılan Oğulcan Engin, Optics Expert kategorisinde şampiyon olarak kendi kategorisinde birincilik elde etti. Genel klasmanda ise 10’uncu olan Engin, sportif atıcılıktaki başarısını Türkiye’ye kanıtladı.

Seda Sayan’ın oğlu Oğulcan Engin Türkiye’ye madalya getirdi!

 “KENDİ KATEGORİMDE BİRİNCİ OLDUM”

İki yıldır sportif atıcılıkla ilgili çalışmalar yapan Oğulcan Engin, başarısını ve güzel haberi sosyal medya hesabından “Haftasonu Polonyada katılmış olduğum “IDPA BALTIC CHAMPİONSHİP” Genel klasmanda 10/112 kişi içerisinde, kendi kategorimde birinci oldum” notuyla paylaştı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...