Tgrt Haber

Bella Hadid dediğini yaptı! Filistin için modelliği bıraktı

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: Tgrthaber.com.tr / Çeviri
03 May 2024 15:15 - Güncelleme : 03 May 2024 15:28
Bella Hadid dediğini yaptı! Filistin için modelliği bıraktı

İsrail'in Filistinlilere zulmüne her daim karşı çıkan dünyaca ünlü isim Bella Hadid modelliği bıraktığını duyurdu. Gazze'yi savunduğu için iş birlikleri iptal olan ünlü model, kariyerinde değişiklik yapacağını söyledi. 

İsrail'in hem 7 Ekim sonrası hem de öncesinde Filistinlilere uyguladığı zulme daima karşı çıkan Bella Hadid ölüm tehditleri aldı, iş birlikleri iptal edildi. Genç model, yaşananların ardından kariyerinde başka bir yol çizme kararı aldı ve modelliği bıraktı. 

Bella Hadid dediğini yaptı! Filistin için modelliği bıraktı - 1. Resim

BELLA HADID DEDİĞİNİ YAPTI

Filistin asıllı yıldız isim, "Kariyerim dursa bile Filistin'i desteklemekten asla vazgeçmeyeceğim. Modellik işlerini kaybetmekten korkmuyorum ve Filistin hakkında sesimi yükseltmeye devam edeceğim. İsrail Başbakanı Netanyahu yeni Hitler" ifadelerini kullanmıştı ve dediğini yaptı.

Bella Hadid dediğini yaptı! Filistin için modelliği bıraktı - 2. Resim

Filistin'e destek verdiği için ölüm tehditleri aldığını belirten Hadid, "Her gün ölüm tehditleri alıyorum. Telefon numaram sızdırılmış ve ailem tehlikede. Artık sessiz kalmayacağım" diyerek bir kez daha Filistin'in yanında olduğu mesajını verdi.

İŞ BİRLİKLERİ İPTAL EDİLDİ

Ünlü modele yapılanlar bununla da bitmedi. Dior, yeni kampanyasında Filistin asıllı Bella Hadid'den vazgeçerek İsrailli model May Tager ile anlaştı. Filistin'e verdiği destek nedeniyle iş birlikleri iptal edilen ünlü model, geleceğiyle ilgili karar verdi.

Bella Hadid dediğini yaptı! Filistin için modelliği bıraktı - 3. Resim

ÜNLÜ İSİM MODELLİĞİ BIRAKTI

Hadid, modelliği bırakarak sevgilisi Adan Banuelos'la Teksas'ta yeni bir hayata başladı. Daha sakin bir hayata adım attığını belirten ünlü isim, "10 yıl modellik yaptıktan sonra, kariyerime o kadar çok enerji, sevgi ve çaba harcadığımı ve uzun vadede bunun karşılığını görmediğimi fark ettim" dedi.

Kaynak: Tgrthaber.com.tr / Çeviri
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...