Tgrt Haber

Bella Hadid Ramazan paylaşımıyla dikkat çekti yorum yağdı

05 Nisan 2022 13:05 - Güncelleme : 05 Nisan 2022 13:24
Filistin asıllı dünyaca ünlü model, Filistin'e verdiği destekle bir dönem İsrail'in hedefi haline gelmişti.

Filistin asıllı dünyaca ünlü model Bella Hadid, sosyal medya hesabı Instagram'dan yaptığı Ramazan paylaşımıyla gönülleri fethetti. Başarılı model, savaştaki Müslümanlar'ı da unutmadı.

Filistin asıllı dünyaca ünlü model, Filistin'e verdiği destekle bir dönem İsrail'in hedefi haline gelmişti.

Sosyal medya platformu Instagram'da 51 milyon takipçisi bulunan, dünyaca ünlü model Bella Hadid, Ramazan paylaşımıyla tüm dikkatleri üzerine çekti. 25 yaşında, Filistin asıllı başarılı model Hadid, tüm Müslüman aleminin Ramazan ayını kutladı, takipçilerinden takdir topladı.

Bella Hadid, Müslüman arkadaşı dünyaca ünlü şair Mustafa The Poet'i de etiketleyerek Ramazan ayının başlamasını kutlarken takipçileri yorum yağmuruna tuttu. 

Bella Hadid Ramazan paylaşımıyla dikkat çekti yorum yağdı

Hadid, Instagram'daki Ramazan paylaşımında tutuklu ve saldırılara maruz kalan Müslümanları da hatırlattı. Oruç ibadetlerini daha huzurlu bir ortamda açmaları için dua eden Hadid, sözlerinin sonuna da "Selamünaleyküm" ekledi.

Hadid'e kız kardeşi Gigi Hadid ve dünyaca ünlü milyarder babası Mohammed Hadid'ten destek geldi.

Öte yandan Bella Hadid, her yıl olduğu gibi bu yılda Filistinlilere bağışta bulundu. Ünlü model, hassasiyetli davranarak miktarı gizli tuttu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...