Tgrt Haber
09 Nisan 2024 22:56 - Güncelleme : 09 Nisan 2024 22:56

Bergüzar Korel takıntılarını saydı, herkes şaştı kaldı

Son olarak Düğüm dizisiyle izleyicisiyle buluşan Bergüzar Korel, katıldığı İbrahim Selim'in programında takıntılarını sıraladı. Takıntılarını sayan oyuncu herkesi güldürdü.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber.com
Bergüzar Korel takıntılarını saydı, herkes şaştı kaldı

Dijital platformda yayınlanan Düğüm dizisi yeni imaja bürünen Bergüzar Korel, yeni tarzıyla ilgili,  'Sanki hep sarışınmışsın gibi' tarzında olumlu yorumlarda bulundular. Ben sarışın olduysam herkes olur, kısa saçla da çok rahat ediyorum açıkçası" dedi. Katıldığı İbrahim Selim'in programında itiraflarını da sıralayan oyuncu takıntılarından bahsetti. 

BERGÜZAR KOREL, TAKINTILARINI PAYLAŞTI 

İlk kez takıntılarından bahseden oyuncu, "Takıntılarım var. Ben kimseye dokunmayı sevmem, öpmem kimseyi, bana dokunulmasından hiç hoşlanmam. Benim takıntılarım var. Uçağa binmeden önce story paylaşmam eğer uçak düşerse son hikayesi buydu diye haber olmasın isterim. Story yokken de havalimanındaki kameralara bakıyordum, son geçişe. Mesela 'Kızlar ve Oğlanlar' oyununu oynarken hep aynı çamaşırı giymem gerekiyor. Onu bulamazsam biterim. Çamaşırı görmüyoruz ama ben biliyorum onun orada olduğunu." diyerek kendisini izlemeye gelenlere keyifli dakikalar oluşturdu. 
 
Bergüzar Korel takıntılarını saydı, herkes şaştı kaldı - 1. Resim
 
 
Bergüzar Korel takıntılarını saydı, herkes şaştı kaldı - 2. Resim
 
 
 
Kaynak: TGRT Haber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...