Tgrt Haber
07 Ağustos 2018 10:36

Berkay Hardal kimdir, kaç yaşında ve nereli? Berkay Hardal flaş evlilik teklifi

Berkay Hardal hakkındaki bilgiler araştırılmaya başlandı. Berkay Hardal kimdir, kaç yaşında? merak ediliyor. Berkay Hardal çok ilginç bir evlilik teklifiyle gündeme geldi. Ünlü oyuncunun Arabistanlı hayranı Ayşe isimli kadın Karaköy'de bir binayı oyuncunun fotoğrafıyla kaplayarak “Benimle evlenir misin?” diye sordu. Bu gelişme sonrası

Berkay Hardal kimdir, kaç yaşında ve nereli? Berkay Hardal flaş evlilik teklifi
Berkay Hardal,

Instagram'daki paylaşımlarıyla ünlenen ardından "İstanbullu Gelin" dizisinde rola alan ve şu sıralar Show TV'de "Meleklerin Aşkı"nda başrol oynayan Berkay Hardal, sürpriz bir evlilik teklifiyle gündeme geldi. Hardal’a da Ayşe isminde Arap bir hayranı, Karaköy'de bir binayı oyuncunun fotoğrafıyla kaplayarak “Benimle evlenir misin?” diye sordu.

Bu flaş evlilik teklifi sonrası "Berkay Hardal kimdir?" sorusu gündem oldu.

BERKAY HARDAL KİMDİR?

18 Kasım 1996 yılında İstanbul'da doğdu. Ümit Çırak'tan oyunculuk eğitimi alan Berkay Hardal, Star Tv'de yayınlanan başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver'in paylaştığı İstanbullu Gelin adlı dizi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşadı. İlk deneyimine rağmen oyunculuk yeteneğini ortaya koyan Berkay Hardal dikkatleri üzerine çekti. İlk oyunculuk deneyimi sonrası Meleklerin Aşkı dizisinde başrol teklifi aldı.

Berkay Hardal, kendisi gibi oyuncu sevgilisi Hira Koyuncuoğlu ile 1,5 yıldır birlikte.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...