Tgrt Haber

Berkay kimdir? Afara’nın konuğu Berkay kaç yaşında, nereli, şarkıları neler?

10 Haziran 2022 16:54 - Güncelleme : 10 Haziran 2022 17:26
Berkay kimdir? Afara’nın konuğu Berkay kaç yaşında, nereli, şarkıları neler?
berkay,afara

Ekranlara bomba gibi giriş yapan eğlence ve müzik programı Afara her hafta birbirinden ünlü konukları ağırlıyor. Bu akşam 9. bölümüyle ekrana gelecek Afara’nın konuklarından biri Berkay olacak. Berkay’ın kim olduğu, hangi şarkılarının ise merak konusu oldu. Peki, Berkay kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte, Berkay hakkında merak edilenler...

Kanal D ekranlarının yeni eğlence programı Afara bu akşam seyirciyle buluşacak. İlk bölümünden itibaren tam not alan Afaran’nın sunuculuğunu Uğur Aslan üstleniyor. Bu gece 00:15’te başlayacak olan programın konukları ise belli oldu. Bu hafta Afara konukları arasında bulunan Berkay izleyiciler tarafından araştırılıyor. Peki, Berkay kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Berkay albümleri, şarkıları ve hayatı hakkında merak edilenler...

BERKAY KİMDİR?

Berkay Şahin, 1981 yılında Ankara‘da doğmuştur. Aslen Artvin, Arhavilidir. 1996 yılından beri annesiyle beraber İzmir‘de yaşamıştır. 2009 yılından beri de İstanbul‘da yaşamaktadır. Albüm çalışmalarından önceleri, Bodrum, Antalya, Çeşme, Kuşadası gibi tatil beldelerinde belirli mekânlarda sahne aldı.

Berkay kimdir? Afara’nın konuğu Berkay kaç yaşında, nereli, şarkıları neler?

2010 yılında çıkan ilk albümü "Ele İnat" ile 'en iyi sanatçı' ödülüne layık görüldü. İkinci albümü “Aşk Sadece” 2012 yılında yayınlandı.

Berkay; şarkıcılığının yanı sıra özel hayatı ile magazin gündeminde sıkça adı geçen isimlerden biri. 2016 yılında Özlem Ada Şahin ile evlenen ünlü şarkıcının Arya Şahin ve Zeynep Mira Şahin adında 2 çocuğu vardır. 

2013 yılının sonlarında Berkay Şahin, futbolcu Caner Erkin‘in modacı eşi Asena Erkin ile adı birlikte anıldı ancak iddiaları da kesin bir dille yalanladı.

Berkay Şahin, 30 Ağustos 2016 yılında Özlem Katipoğlu ile Bodrum’da evlendi.

AFARA'NIN KONUĞU BERKAY'IN ŞARKILARI NELERDİR?

Berkay'ın albümleri:

  • 2010 – Ele İnat
  • 2012 – Aşk Sadece
  • 2013 – Doksana Bir Kala

Berkay'ın aldığı ödüller:

  • 2011 – 14. İstanbul Fm Altın Ödülleri (İFA), En İyi Çıkış Yapan Sanatçı – Erkek
  • 2011 – Kral TV Müzik Ödülleri, En İyi Çıkış Yapan Sanatçı
  • 2011 – A.G.D Ödülleri, En İyi Çıkış Yapan Sanatçı
  • 2011 – Türkiye Engelliler Derneği Yılın En'leri,En İyi Çıkış Yapan Erkek Sanatçı
  • 2011 – 38. Altın Kelebek Ödülleri, Türk Pop Müziği En İyi Çıkış Yapan Solist
  • 2011 – Taksiciler Günü Ödülleri, En İyi Çıkış Yapan Sanatçı
  • 2012 – İstanbul Kültür Üniversitesi, Yılın Pop Sanatçısı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...