Tgrt Haber

Serdar Ortaç’a ‘omurgasız’ demişti! Bircan Bali, Fatih Portakal’a verdi veriştirdi!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
11 May 2023 09:07 - Güncelleme : 11 May 2023 11:33
Serdar Ortaç’a ‘omurgasız’ demişti! Bircan Bali, Fatih Portakal’a verdi veriştirdi!
bircan bali,serdar ortaç,fatih portakal

Ünlü sanatçı Serdar Ortaç geçtiğimiz günlerde Ekonomi Bakanı Nurettin Nebati’nin de katıldığı bir etkinlikte yer aldığı için SZC haber spikeri Fatih Portakal tarafından hedef alınmış ve “omurgasız” olarak nitelendirilmişti. Portakal’ın bu sözlerini sosyal medya hesabından paylaşan Ortaç’a ünlülerden destek gelirken Portakal ise eleştiri oklarının hedefi oldu.

Ekonomi Bakanı Nurettin Nebati’nin katıldığı etkinlikte şarkı söyleyen ünlü sanatçı Serdar Ortaç’a Söylemezsem Olmaz programının sunucusu Bircan Bali’den de destek geldi. Ortaç için ‘Sanatçı değil, omurgasız biri’ diyerek hakaret eden Portakal için Bircan Bali Siz bunu hangi bilirkişiliğinizle söylüyorsunuz?” ifadeleriyle tepki gösterdi.

"MAGAZİNE DE BULAŞMAYIN YA"

TGRT Haber’in derlemesine göre; Serdar Ortaç’ı hedef alan ünlü haber spikerine Bircan Bali’den şu sözlerle tepki geldi: "Siz bunu hangi bilirkişiliğinizle söylüyorsunuz? Magazine de bulaşmayın ya... En az 20 yıl dinlemişsinizdir nankörlük bu! Bu ikilemi yapmayın. Şarkı özlemleri giderir, aşkları birleştirir, küsleri barıştırır, şarkı siyaset değildir. Bu arada Serdar omurgalarından da sıkıntılı olmasına rağmen çok omurgalı bir insandır ondan özür dilemenizi bekleriz" Mersin'de Gençlik Buluşması'nda sahne alan Serdar Ortaç, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'ye “Seni seviyoruz” diyerek “Karabiberim” şarkısını söylemişti. Sosyal medyada oldukça konuşulan görüntüler üzerine ünlü sunucu Fatih Portakal, sunduğu haber bülteninde “Serdar Ortaç gibi omurgasız biriyle sahneye çıkıyorsun. Sanatçı demiyorum da ben, omurgasız biri” diyerek hakaret etmişti.

Serdar Ortaç’a ‘omurgasız’ demişti! Bircan Bali, Fatih Portakal’a verdi veriştirdi!

SİNAN AKÇIL'DAN DA TEPKİ

Cumhuriyet Gazetesi’nden aktarılanlara göre; Ortaç'tan Fatih Portakal’a “Çok ayıp” yanıtını gelirken, ünlü isim Sinan Akçıl da yakın dostu Ortaç’la ilgili bu sözlere kayıtsız kalmamış, “Keşke arkanda Serdar kadar iz bırakabilecek olsaydın gün gelip de öbür tarafa göç ettiğimizde” diyerek Portakal’a tepki göstermişti. Ünlü televizyoncuya bir tepki de Ortaç’ın avukatı Esennur Ezgi’den geldi. 

Avukat Esennur Ezgi yaptığı paylaşımlarda Portakal’a tepki göstererek, dava açacaklarını duyurdu. Paylaşımda şu ifadeler yer aldı: “Bakalım savcılıkta nasıl ifade vereceksin… Serdar Ortaç Türkiye’nin en önemli sanatçılarındandır. Sanatçılığıyla tüm dünyaca bilinmektedir. ilkeliliği de tartışmaya kapalıdır. Omurgasız ha! Bekle bakalım. Ben şimdiden sana bir savcılık şikayeti, bir tazminat davası hazırladım. Diğer tüm hukuksal yollar da devam edecek.”

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...