Tgrt Haber
25 Kasım 2021 18:05

Bulgar Model Djuliana Gani: Modellik Gösteri Performansı Alanıdır!

Bulgar Model Djuliana Gani, modelliğin gösteri performansı alanı olduğunu ama sınırların tam olarak çizilmediğini belirtti. Uzun zamandır revaçta olan modellikte bazı hususların çok önemli olduğunu vurguladı.

Bulgar Model Djuliana Gani: Modellik Gösteri Performansı Alanıdır!
Djuliana Gani

Konuyla ilgili çeşitli açıklamalarda bulunan Djuliana Gani, “Biliyorsunuz model; sanat, moda ya da reklam için poz veren kişilerdir. Modellik de bir sanat dalıdır. Hatta dansçılık gibi bir gösteri performansı alanıdır. Sınırları tam çizilmediği için bu konuda bazılarının kafası karışabiliyor. Modellik, oldukça geniş bir alandır. Bu nedenle birçok farklı kategorinin modellik içerisine dahil olduğunu söyleyebiliriz. Bikini, moda, fitness, vücut mankenliği; modelliğin alt türleridir. Ben işimi çok seviyorum. Sanatın çok özel kollarından biri olan modellik yapmanın beni geliştirdiğini düşünüyorum. Mesleğim itibarıyla sağlığıma, kiloma dikkat etmeliyim. Bunlar benim için büyük bir avantaj. Mesleğimi yaparken bir yandan da sağlıklı yaşıyorum.” sözleriyle modellikle ilgili bilgi verdi. 

Modellik Çok Uzun Zamandır Revaçta Olan Bir Meslek

Modelliğin çok uzun zamandır revaçta olan bir meslek olduğunu belirten Djuliana Gani, açıklamalarını şu sözlerle sürdürdü: “Modellik yeni gelişen bir meslek dalı değil. Çok uzun süredir birçok insanın ilgi gösterdiği, revaçta olan bir meslek. Birçok insan model olmak istiyor. Ama modelliğin birçok püf noktası var. Bunların bilinmesi çok önemli. Öncelikle modellik için uzun boy şart. Bunun yanı sıra fit bir vücuda sahip olmak da gerekiyor. Ayrıca reklamlar oynayacak modellerin diksiyonu da iyi olmalı.
Bunların her biri, modellikle ilgili temel hususlar. Fakat modellikte pek çok tür bulunduğu için her bir modellik türünde istenilen özellikler birbirinden farklı olabilir.” 

Açıklamalarını sürdüren Djuliana Gani, “Ben modellik yaptığımda mutlu oluyorum. Her meslekte mutlu olmak zordur. Bu nedenle kişi, sevdiği meslekleri seçmeli. Ben de modelliğin çok özel bir meslek dalı olduğunu düşünüyorum. Mesleğim sayesinde farklı yerleri görme şansı da buluyorum. Türkiye’nin benim için çok özel olduğunu söyleyebilirim. Görülmesi gereken pek çok yeri var. Bu nedenle cennet gibi bir ülke.” sözleri ile açıklamalarını sonlandırdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...