Tgrt Haber
17 Haziran 2016 11:12

Burak Özçivit gözyaşları içinde veda etti

'Kara Sevda' dizisinin yakışıklı oyuncusu Burak Özçivit, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım sosyal medyayı salladı.

Burak Özçivit gözyaşları içinde veda etti
Burak Özçivit, gözyaşı veda,

Ekranların başarılı oyuncularından Burak Özçivit, bu sezon Star TV ekranlarında yayınlanan 'Kara Sevda' adlı dizi ile boy göstermişti.
DUYGU DOLU BİR FİNAL
Maden facialarına değinen bir dizi olarak başlayan 'Kara Sevda' kısa sürede reyting listelerinde üst sıralara çıkmayı başardı. Burak Özçivit hayranları tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen dizi, önceki akşam ekran karşısındaki seyirciye duygu dolu bir final izletti.
SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI
Sosyal medya hesabından dizisinin yeni sezonda da olacağının müjdesini veren ve biten sezon için de seyircisine teşekkür eden Burak Özçivit, bu paylaşım için final sahnesindeki ağlamaklı fotoğrafını koydu. Özçivit'in 'Kara Sevda' dizisinden yaptığı bu paylaşım binlerce beğeni aldı.
Burak Özçivit gözyaşları içinde veda etti

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...