Tgrt Haber

Can Yaman İtalya’ya bağış üstüne bağış yaptı: Kendi ülkesini pas geçmesi tepkiye neden oldu!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
11 Ocak 2023 09:54 - Güncelleme : 11 Ocak 2023 10:51
Can Yaman İtalya’ya bağış üstüne bağış yaptı: Kendi ülkesini pas geçmesi tepkiye neden oldu!
magazin,can yaman,bağış

Ünlü oyuncu Can Yaman’ın İtalya’da bir hayran kitlesi olduğu ve oyuncunun sık sık İtalya’yı ziyaret ettiği biliniyor. Bir süre önce kendi adını taşıyan parfüm işine giren Yaman, bu parfümlerin satışından elde edilen 90 bin Euro'luk geliri İtalya'daki çocuk hastanelerine bağışladı. Ukraynalı hasta çocuklar için de cebinden ekstra 150 bin Euro bağışladı.

İtalya'da büyük bir hayran kitlesi olan oyuncu Can Yaman, yardımseverliğiyle dikkat çekiyor ve ülkenin takdirini topluyor.  Kurduğu 'Can Yaman Dor Children' isimli yardım derneğiyle aylardır birçok miniğe dokunan oyuncu, kendi parfümlerinden elde edilen geliri İtalya’daki çocuk hastanelerine bağışladı.

TÜRKİYE'DE ELEŞTİRİ ALDI

Yılbaşı öncesi bir kampanya yapan Can Yaman, kendi adını taşıyan parfümlerinden elde edilecek gelirin tamamını Roma'daki bebek hastaneleri için bağışladı. Can Yaman, bu sayede yaklaşık 90 bin Euro topladı. Bu parayla yetinmeyen ünlü isim, cebinden ekstra 150 bin Euro daha bağış yaptı. Can Yaman'ın bebek hastanelerinin yanı sıra Down Sendromlu ve savaş nedeniyle aileleriyle beraber İtalya'ya yerleşen Ukraynalı çocuklar yararına yaptığı yüklü bağış ise büyük takdir topladı. İtalyanlar Can Yaman için, "Bu yardım sever adamın heykeli dikilsin" yorumunu yaptı. Can Yaman’ın İtalya’ya yaptığı bağışların sosyal medyadan yayılması üzerine çok sayıda kullanıcı oyuncuya tepki gösterdi. Yaman’a, “Türkiye'de hasta çocuk yok tabii",“Yardım ettiğin ülkenin çocukları, Türk çocuklarından çok daha iyi durumdadır” yorumları yapıldı.

Can Yaman İtalya’ya bağış üstüne bağış yaptı: Kendi ülkesini pas geçmesi tepkiye neden oldu!

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...