Tgrt Haber

Cem Yılmaz seyirci ile tartıştı, sahneyi terk etti! 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
09 May 2024 18:10 - Güncelleme : 10 May 2024 00:50

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, son gösterisinde seyirci ile tartışma yaşadı. Taşkınlık çıkardığı iddia edilen seyircinin konuşmasına dayanamayan ünlü komedyen sahneyi terk etti. 

Son günlerde komedyen Hasan Can Kaya ile yaşadığı tartışmalarla gündeme gelen Cem Yılmaz, bu sefer de sahne terk etmesiyle gündeme geldi. 

Sözcü'de yer alan habere göre, salonda taşkınlık ve huzursuzluk çıkaran iki seyirci sahnedeki ünlü şovmene laf attı. Duruma katlanamayan Yılmaz, sahneyi terk etti. 

Cem Yılmaz seyirci ile tartıştı, sahneyi terk etti!  - 1. Resim

"EVET BEN DE, AYNEN BEN"

Salonda diğer seyircilerin anlatımına göre, bir erkek ve bir kadın taşkınlık çıkardı. Cem Yılmaz'a sesini duyurmak için seslendiğini aktaran şahit şunları söyledi: 

"Kadın ve adam taşkınlık yaptı. Kadın Cem Yılmaz'a sesini duyurmak için devamlı bağırıp çağırdı. Etraftakiler de rahatsız oldu. Cem bu iş şova döndü diye olay bitene kadar kulise geçti sonra da geri geldi. Kadın yüksek sesle devamlı 'evet ben de, aynen ben' gibi bağırarak konuşuyordu."

Cem Yılmaz seyirci ile tartıştı, sahneyi terk etti!  - 2. Resim

Cem Yılmaz'ın huzursuzluk çıkaran izleyicilerin salondan çıkarılmasının ardından sahneye geri döndüğü öğrenildi.

Olaya ilişkin sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Cem Yılmaz şu ifadelere yer verdi:

Bugün hiç takip edemedim gecen hafta olan bi hadise haber yapılmış.Yazılan doğru değil 2000 kişinin konforu için,seyircim,sahneye uzak bi bölgede  2 kişinin taşkınlık yaptığını ve sahneyi duyamadıklarını söyledi ben de konfor sağlandıktan sonra devam ettim…Cocuk gibi haberler yapmışsınız ..Seyirci şöyle dedi o da sahneden indi ne yahu ? Dün mü başladık bu işe ? Gösteriye gelen gelmeyen yorum yapıyor ikrah geldi ha ! :)))  Allahtan oyunlar bitiyor biraz kafa dinlersiniz hazirandan sonra...

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...