Tgrt Haber
11 Nisan 2024 11:49 - Güncelleme : 11 Nisan 2024 11:56

Cem Yılmaz, ünlü futbolcuların fon dolandırıcılığını diline doladı

Cem Yılmaz Ramazan Bayramı’nda Kıbrıs’ta sahne aldı. Gösteriye katılanlar 500 ila 1000 dolar arasındaki biletleri satın aldı. Yılmaz sahnede futbolcuların fon dolandırıcılığını diline doladı.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
Cem Yılmaz, ünlü futbolcuların fon dolandırıcılığını diline doladı

Bayramda sahne alan Cem Yılmaz'ı izlemek isteyenler 35 bin TL'ye kadar bilet satın aldı. Salonu tıka basa dolduran Yılmaz, sahnede ünlü futbolcularının adının karıştığı dolandırıcılık olayına değindi. 

CEM YILMAZ, FON DOLANDIRICILIĞINI DİLİNE DOLADI 

Cem Yılmaz'ın gösterisini seyretmek isteyen yaklaşık bin kişi, 500 ila 1000 dolar arasında değişen biletleri satın aldı. Esprileriyle herkesi kahkahaya boğan Yılmaz, birçok futbolcunun adının geçtiği dolandırıcılık olayını dile dolayan Cem Yılmaz'ın; "Ben de yeni fon açıyorum, Badi Ekrem fonu ama parayı bana vermiyorsunuz Girne'de bir pastane var ona veriyorsun. Haftaya, 2 katı olarak alıyorsun” diyerek espri yaptı. 

CEM YILMAZ BİLETLERİ 35 BİN LİRAYA KADAR YÜKSELDİ 

Cem Yılmaz'ın 'CMXXIV' adlı gösterisinin Türkiye'de VIP ilk sıra bilet ücretleri, 35 bin liraya kadar yükseldi. Yılmaz salonu tıka basa doldurdu. 

Cem Yılmaz, ünlü futbolcuların fon dolandırıcılığını diline doladı - 1. Resim

 

 
Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...