Tgrt Haber

Çeşme Belediye Başkanı Lal Deniz'den Edis itirafı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
22 Nisan 2024 11:36 - Güncelleme : 22 Nisan 2024 12:05
Çeşme Belediye Başkanı Lal Deniz'den Edis itirafı

Edis, çocukluk arkadaşı olduğu öğrenilen Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli’nin desteğiyle 13. Alaçatı Ot Festivali'nde sevenleriyle buluştu. Enerjisiyle beğeni toplayan Edis'in Lal Denizli ile karesine beğeni yağdı.

Şarkıcı Edis, 13. Alaçatı Ot Festivali'nde sevenleriyle buluştu ve en sevilen şarkılarını seslendirdi. Yerel seçimlerde Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, yakın arkadaşı Edis ile fotoğrafını paylaşarak, gece için teşekkür etti. 

EDİS İLE LAL DENİZLİ'NİN KARESİNE BEĞENİ YAĞDI 

Edis ile çocukluk arkadaşı olduğu öğrenilen Lal Denizli, sahnede verdikleri pozu paylaşarak, "Bu akşam Çeşme'de sanat rüzgarı esti. Kıymetli dostum, çocukluk arkadaşım Edis, 13. Alaçatı Ot Festivali'nde binlerin karşısına çıkarak muhteşem bir konser verdi. Değerli sanatçımız Edis'e ve coşkusuyla alanları dolduran festival katılımcılarımıza teşekkür ediyorum." dedi. 

 

Çeşme Belediye Başkanı Lal Deniz'den Edis itirafı - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...