Tgrt Haber
11 Nisan 2024 10:14 - Güncelleme : 11 Nisan 2024 11:57

Cezaevinde olan Dilan ile Engin Polat çiftinden bayram mesajı!

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından cezaevinde olan Dilan ve Engin Polat’tan bayram mesajı geldi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Dilan Polat, "İlk defa ailemizden uzak çocuklarımızdan ayrı bir bayram geçiriyoruz." dedi.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
Cezaevinde olan Dilan ile Engin Polat çiftinden bayram mesajı!

Cezaevinde olmalarına rağmen her paylaşımları olay olan Dilan ve Engin Polat çiftinden Ramazan Bayramı mesajı geldi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Dilan Polat, binlerce yorum ve beğeni aldı. 

DİLAN VE ENGİN POLAT'IN BAYRAM MESAJI 

Dilan ve Engin Polat bayram mesajında, "Herkesin Ramazan Bayramını en içten dileklerimizle kutluyoruz. İlk defa ailemizden uzak çocuklarımızdan ayrı bir bayram geçiriyoruz. Siz güzel insanlardan tek isteğimiz vergi müfettişlerinin raporu tamamlayıp iddianamemizin yazılması için dua etmeniz. Gün gelecek adalet tecelli edecektir. O gün gelene kadar bizler sükunet ile bekliyoruz. Dualarınızda bizleri unutmayın… İyi bayramlar. " dedi. 

Cezaevinde olan Dilan- Engin Polat çiftinden bayram mesajı! - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...