Tgrt Haber

Cezaevinde yemekleri beğenmeyen Candan kardeşlere uyarı: Etiler'deki lüks restoranda değilsin 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
19 Kasım 2023 13:50 - Güncelleme : 19 Kasım 2023 14:15
,Nihal Candan,yemek,,infaz,memur

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamalarıyla tutuklanarak cezaevine gönderilen Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin sorun çıkardığı öğrenildi. Kendilerine getirilen yemekleri beğenmeyen kardeşlere infaz koruma memurları, "Burası Etiler'deki lüks restoran değil!" uyarısında bulunduğu iddia edildi. 

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamasıyla gözaltına alınan Bahar ve Nihal Candan kardeşler çıkarıldıkları mahkemece geçtiğimiz günlerde tutuklandı. 

Silivri'deki Marmara Cezaevi'ne gönderilen Candan kardeşler burada da rahat durmadı. Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin gönderildikleri cezaevinde ilk günden sorun çıkardıkları öne sürüldü. 

"NİHAL CANDAN SÜREKLİ AĞLIYOR"

Süreci takip eden gazeteci Emrullah Erdinç'in iddiasına göre, "Nihal'in cezaevinde çok sık ağladığını sürekli ağladığını hiç konuşmadığını ama Bahar Candan'ın biraz daha agresif olduğunu, infaz koruma memurlarıyla sürekli bir tartışma halinde olduğunu öğrendim." dedi.

YEMEKLERİ BEĞENMEDİLER

Bahar Candan'ın cezaevinde yemekleri beğenmediği ve bundan dolayı sorun çıkarttığı için memurlar seslerini yükseltmek zorunda kaldı. İnfaz koruma memurlarının yemekleri beğenmeyen Bahar Candan'a, "Burası Etiler'deki lüks restoran değil" uyarsında beğendi. 

BAHAR CANDAN'A 12 MİLYON SORULDU

Nihal ve Bahar Candan’a, Mayıs 2023’de düzenlenen operasyonda tutuklanan dolandırıcılık çetesinin lideri Onur Apaydın’la ilişkileri de soruldu. Onur Apaydın’ın çok eski erkek arkadaşı olduğunu söyleyen Nihal Candan, onunla uzun süre önce ayrıldığını belirtti. Bahar Candan'ın sosyal medya hesabında yaptığı "Bir sabah hesabıma 12 milyon para aktarıldı" paylaşımının sorulması üzerine Candan, "O paylaşımda 2 yazacağıma yanlışlıkla 12 yazdım ve amacım espriydi" dedi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...