Tgrt Haber
23 Aralık 2021 21:23

Cüneyt Arkın'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür mesajı

Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü'ne layık görülen Türk sinemasının usta sanatçılarından Cüneyt Arkın, ödül nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti.

Cüneyt Arkın'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür mesajı
cüneyt arkın,cumhurbaşkanı,ödül,recep tayyip erdoğan

Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri sahiplerini buldu. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlen törene katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ödülleri sahiplerine takdim etmişti.

Sinema alanında Cumhurbaşkanlığı 2021 Kültür ve Sanat Büyük Ödülü'nün sahibi ,Yeşilçam'ın efsane oyuncularından Cüneyt Arkın oldu. Ödülü usta sanatçının eşi Betül Cüreklibatır alırken, Cüneyt Arkın da sosyal medya hesabından teşekkür mesajı yayımladı.

Cüneyt Arkın'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür mesajıCüneyt Arkın'ın ödülünü eşi Betül Cüreklibatır almıştı

CÜNEYT ARKIN'DAN TEŞEKKÜR MESAJI

Ödülle ilgili açıklama yapan Cüneyt Arkın, mesajında şu ifadelere yer verdi:

''Devletimizin verdiği 2021 Kültür ve Sanat büyük Ödülleri’nde Sinema alanında şahsıma verilen ödülü diğer yarım, bebeğim aldı. Sanata ve sanatçıya değer veren, onu yücelten T.C. Cumhurbaşkanlığına bu anlamlı ödül için sonsuz teşekkür ediyorum. Yaşarken bir sanatçının değerinin bilinmesi ne güzel. Düşünen, emeği geçen herkese teşekkürler."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...