Tgrt Haber
29 Mart 2022 12:52 - Güncelleme : 29 Mart 2022 13:00

Orhan Gencebay ile Cüneyt Arkın’ı birbirine düşüren iddia! ‘Nedir bu zavallılık’

Cüneyt Arkın’ın kaleme aldığı ‘Benim Kahramanım Türk Halkıdır’ isimli kitapta geçenler, Orhan Gencebay’ı fena kızdırdı. Arabesk müziğin ‘baba’larından Gencebay, Kemal Sunal’ın sevmediği arabeskçinin kendisi olduğu iddialarına sert çıktı.

Orhan Gencebay ile Cüneyt Arkın’ı birbirine düşüren iddia! ‘Nedir bu zavallılık’

Cüneyt Arkın’ın yazdığı ‘Benim Kahramanım Türk Halkıdır’ isimli kitapta yer alan iddiaların odağında olan Orhan Gencebay, Arkın’a sert çıktı. Kitabında, Kemal Sunal’ın sevmediği arabeskçinin Orhan Gencebay olduğunu dile getiren Cüneyt Arkın’a “Söylediği her şey yalan” diyen Gencebay, “Nedir bu zavallılık?” ifadelerini kullandı.

"BU HERİF GİBİLER ANCAK ASANSÖRLE YÜKSELİR"

Cüneyt Arkın'ın kaleme aldığı "Benim Kahramanın Türk Halkıdır" adlı kitapta Arkın’ın Kemal Sunal anısı gündem oldu. "Bir gün Hilton’un lobisinde oturuyoruz. Gözü bir yere takıldı. Baktım, 60 yıllık müzik birikiminin üzerine çökmüş Arap’tan yürüttüğü şarkılarla bir anda meşhur olmuş bir arabeskçi. Asansöre bindi, yukarı çıktı. Kemal Sunal, ‘Bu herif gibiler ancak asansörle yükselir’ dedi.” Diye yazan Arkın’a Gencebay’dan tepki gecikmedi.

Orhan Gencebay ile Cüneyt Arkın’ı birbirine düşüren iddia! ‘Nedir bu zavallılık’

"NEDİR BU ZAVALLILIK?"

Cüneyt Arkın'ın kitapta yer alan benzer anıları sonrası Kemal Sunal'ın sevmediği arabeskçinin Orhan Gencebay olduğu iddia edildi. Bu iddialara çok sinirlenen Gencebay, canlı yayında bağlandığı televizyon programında Arkın’a sert çıktı.

Gencebay Kemal Sunal ile hiç yan yana gelmediğini söyleyen Gencebay, "Cüneyt Arkın'ın söylediği her şey yalan! Nedir bu zavallılık? Cüneyt Arkın'a hayret ediyorum, ben ona ne yaptım ki?" diyerek isyan etti.

"KEMAL KİMSE İÇİN BÖYLE KONUŞMAZ"

Konunun gündemi meşgul etmesinin ardından Kemal Sunal’ın eşi Gül Sunal ise "Cüneyt Arkın yanlış hatırlıyor. Kemal kimse için böyle konuşmaz" açıklamasında bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...