Tgrt Haber
24 Nisan 2024 14:29 - Güncelleme : 24 Nisan 2024 14:31

Demet Akalın çileden çıktı! Kiracısına söyledikleri sosyal medyayı ikiye böldü

Ünlüler arasında yaşanan ev sahibi-kiracı gerilimine Demet Akalın da dahil oldu. Kiracısının 5 bin TL ödediğini belirten Akalın, kiracısının sözlerine ateş püskürdü. Ünlü şarkıcının sözleri sosyal medyayı ikiye böldü.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
Demet Akalın çileden çıktı! Kiracısına söyledikleri sosyal medyayı ikiye böldü

Kiraların artmasıyla beraber ünlü isimlerde de kiracı- ev sahibi sorunları oluşmaya başladı. Daha önce Tuba Ünsal'ın yaşadığı sorunun ardından Demet Akalın da canlı yayında kiracısının 5 bin TL ödediğini belirterek söylediği sözlere isyan etti. 

EV SAHİBİ- KİRACI KAVGALARINA DEMET AKALIN DA KATILDI 

Programında kiracısının eşyalarını camdan atan adamı yorumlayan Demet Akalın, kendi kiracısıyla yaşadığı probleme değindi. Kiracısına bir hayli kızgın olan Akalın, "Adam 5 bin liraya oturuyor ya 5 bin! 5 bin liraya 3-4 kişi bir yere gidiyorsun yemek parası. Ama ben burada söylediğim için adamın ukalalığına bak. Demiş ki; programda söyledi zam yapacaktım vazgeçtim. Ya sen kimsin ki? Ev benim ve bunu söyleyebiliyor" diyerek sitem etti.

Demet Akalın çileden çıktı! Kiracısına söyledikleri sosyal medyayı ikiye böldü - 1. Resim

"AVUKATA VER"

Sinirlerine hakim olamayan Demet Akalın "Ben o evi almak için dişimi tırnağıma gece gündüz o zaman mankenlik yapıyordum. Millete yaka iğnesi takıyordum milletin ağzı kokusunu çekiyordum" dedi. Demet Akalın'ın kiracısı için söylediği sözler sosyal medyayı ikiye böldü. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...