Tgrt Haber

Demet Akalın Instagram takipçisini mahkemeye verdi

04 Şubat 2014 10:42
Demet Akalın Instagram takipçisini mahkemeye verdi
demek akalın, ınstagram takipçisi, paylaştığı fotoğraf, demet akalan mahkemelik oldu,

Demet Akalın Instagram takipçisini mahkemeye verdi! Doğum yapmak üzere olan Demet Akalın, Instagram'da paylaştığı fotoğraf yüzünden mahkemelik oluyor

Demet AkalınInstagram takipçisini mahkemeye verdi! Doğum yapmak üzere olan Demet Akalın, Instagram'da paylaştığı fotoğraf yüzünden mahkemelik oluyor. Bebeği Hira'ya gelen hediyeleri Instagram sayfasında paylaşınca İzmir'de çağrı merkezinde çalışan Tuğba Taşdemir isimli takipçisinden eleştiri alan Akalın çılgına döndü. Akalın sürekli gelen hediyeleri paylaşmasını eleştiren Tuğba Taşdemir isimli takipçisini sayfasından engelledikten sonra mahkemeye vereceğini yazdı. Akalın, "İzmir'den avukat arıyorum. Şöyle tuttuğunu koparacak kadın avukat var mı? Kadın avukat daha hırs yapar" diyerek takipçisini mahkemeye vereceğini söyledi. Tuğba Taşdemir'in instagram sayfasını kilitlemesi üzerine , jQV J/ Akalın, > l "Korkunun M ¦ ecele faydası yok" E. diyerek de gözdağı verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...